Türk Telekom prime ile boğaz’da arabalı sinema gecesi

Türk Telekom prime ile boğaz’da arabalı sinema gecesi

Vakıf Katılım

Türk Telekom’un Prime Arabalı Sinema Geceleri’nde izleyiciyle buluşan ilk yapım Bayi Toplantısı oldu. Ortaköy’de Boğaz kıyısındaki açık hava sinemasına arabalarıyla gelen Prime üyeleri sinema keyfini güvenle yaşadı.

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime’ın her yıl gerçekleştirdiği Prime Açık Hava Sineması etkinlikleri başladı. 2016’dan beri düzenlediği Prime Açık Hava Sineması etkinlikleriyle popüler filmleri özel mekanlarda izleme şansını sunan Türk Telekom Prime, bu yılın şartlarına uygun olarak etkinliği Prime Arabalı Sinema Gecesi’ne çevirerek izleyicilere açık havada arabalarında film izleme imkânı sunuyor.

Bayi Toplantısı ile eğlendiler

Sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri kapsamında sinemaların kapanmasıyla gösterimde çok az kalan yapımlardan Bayi Toplantısı, Prime Arabalı Sinema Geceleri’nde izleyiciyle buluşan ilk film oldu. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren Prime kullanıcıları, Bedran Güzel’in yönettiği, İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Büşra Pekin ve Doğu Demirkol’un rol aldığı Bayi Toplantısı’nı Boğaz kıyısında otomobillerinden izledi. Kültürel etkinliklere, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde arabalarıyla dönüş yapan Türk Telekom Prime müşterileri, Boğaz’ın eşsiz atmosferinde açık havada sinemanın keyfini çıkardı.

Farklı yapımlar açık hava sinemasında

Film severlere Boğaz kıyısında sinema keyfi sunan etkinlikler, 2 Temmuz’a kadar devam edecek. Film gösterimleri kapsamında 25 Haziran’da eğlenceli animasyon The Lego Movie 2, 30 Haziran’da altı Oscar ödüllü Aşıklar Şehri (La La Land) ve 2 Temmuz’da gişe rekortmeni 7. Koğuştaki Mucize izleyiciyle buluşacak.

Katılmak çok kolay

23 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak Salı ve Perşembe akşamları Ortaköy Açık İSPARK’ta düzenlenen ‘Prime Arabalı Sinema Gecesi’ne katılmak isteyen Türk Telekom Prime müşterileri, 0507 178 5681 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyor. Kullanıcılar etkinlik alanı girişinde yer alan POS cihazına girmeleri gereken şifreyi ise PRIME ACIKHAVA yazıp 6262’ye göndererek veya Prime mobil uygulaması üzerinden alabiliyor. Saat 21.00’de başlayan film gösterimlerine katılmak isteyen ama rezervasyonsuz gelen Prime’lılar ise boş yer olması hâlinde anında alabildikleri şifre ile Arabalı Sinema Gecesi’ne katılabiliyor.

Hibya Haber Ajansı