Aksa Elektrik’ten mesai saati değişikliği

Aksa Elektrik’ten mesai saati değişikliği

Vakıf Katılım

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de Aksa Çoruh Elektrik; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de Aksa Fırat Elektrik markalarıyla hizmet veren Aksa Elektrik, ilçelerde bulunan Müşteri Hizmet Merkezlerinde mesai saati değişikliğine gidildiğini bildirdi.

 

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan karar kapsamında, Aksa Elektrik’in ilçelerde bulunan Müşteri Hizmet Merkezlerinin 10.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet vereceği açıklandı.

9 il ve 101 ilçede yaklaşık 2,3 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, koronavirüs salgını sebebiyle önlemler almaya devam ediyor.

 

Daha önce dijital kanallar üzerinden işlem yapmaya yönlendiren ve ofislerinde salgına karşı önlemleri üst seviyeye çıkaran Aksa Elektrik, toplum sağlığını korumak amacıyla mesai saatlerinde değişiklik yapıldığını açıkladı.

 

Şirketten yapılan açıklamaya göre 16 Nisan Perşembe gününden itibaren Aksa Elektrik’in ilçelerde bulunan Müşteri Hizmet Merkezlerindeki mesai saati 10.00 – 16.00 olarak değiştirildi. Aksa Elektrik’in şehir merkezlerinde bulunan ofislerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı ve 08.00 – 18.00 olarak hizmet verilmeye devam edileceği bildirildi.

Kaynak:CommunicationPartner
Hibya Haber Ajansı