“Entegre Antrenman Modellemesi”yle
45 günde herkes kendisinin antrenörü olacak

“Entegre Antrenman Modellemesi”yle 45 günde herkes kendisinin antrenörü olacak

Vakıf Katılım

Ömür boyu fit ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeyi hepimiz isteriz. Uzmanlara göre fit ve sağlıklı olmak insanın yaşam kalitesini arttırıyor ve her şeyden öte insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor.

 

World Challange Club, dünyada ve Türkiye’de ilk kez, sağlık verileri ile fiziksel uygunluk verilerinin birleştirildiği, insanların 45 gün içinde tekrar fit ve sağlıklı hale getirilebildiği, “Entegre Antrenman Modellemesi” adında bir sistemi hayata sundu.

 

 

Kendi antrenörünüz, diyetisyeniniz ve yaşam koçunuz olabiliyorsunuz

World Challenge Club Fiziksel Yaşam Koçu Selçuk Değirmenci “İnsan performansının doğru egzersiz ve doğru beslenme planlaması yapıldığı zaman hangi boyutlara ulaşabileceğini kişiye gösteren bu yepyeni modelle artık kendi antrenörünüz, diyetisyeniniz ve yaşam koçunuz olabiliyorsunuz. Mevcut yapıda insanlar antrenörlere ve beslenme uzmanlarına bağımlı halde. Entegre yapılan ve doğru parçaları bir araya getirdiğimiz 45 gün süren bu antrenman modeliyle onları özgürleştirmek istiyoruz.” dedi.

 

Entegre Antrenman Modeli sınırları içinde her şeye meydan okuyabilirsiniz

45 günlük challenge’tan sonra herkesin kalan hayatında kendi egzersiz planlamasını yapıp beslenme çözümlerini sağlayabileceği bir sistem vaat eden Fiziksel Yaşam Koçu Selçuk Değirmenci aşamaları şöyle sıralıyor:

 

“İnsanlara 45 günün sonunda bir bebek gibi sağlıklı olabilecekleri, kişilerin hayatlarına sıfırdan başlayabilecekleri bir fırsat sunuyoruz. World Challange Club sınırları içine girdiğinizde sizi ilk olarak bir takım kardiyovasküler testlere tabi tutuyoruz. Bir takım fiziksel aktivite testlerimiz ve antropometrik testlerimiz var. Siz hormon ve kan değerlerinizi getiriyorsunuz bize. Biz bu değerleriniz ve testlerinizi bir araya getiriyoruz. Test ve değerlendirme adımında kişideki problemi ölçeklendiriyoruz. Bu problemin üzerine bir sebep sonuç ilişkisi kuruyoruz ve size bir yol haritası çizip egzersiz yaptırmaya başlıyoruz. Bununla beraber de size uygun beslenme planları çiziyoruz.”

 

45 günde kas kütlesi yaparken yağlarınızı da yakacaksınız!

“45 gün bizim için önemli bir sınır; optimum düzeylerde her kişi fiziksel uygunluk yapısına göre sağlıklı hale geliyor.” diyen Selçuk Değirmenci “Sonra da öğrendiğiniz bilgilerle kendi kendinizin antrenörü olabiliyorsunuz. Aynı zaman bu süre içerisinde 10 kg yağ yakabiliyorsunuz. Normal şartlarda hiçbir fitness veya antrenman modellemesinde de böyle bir iddia yoktur. Biz aynı zamanda yağ yaktırıp kas kütlenizi arttırabiliyoruz. Bunu yaparken de yan etki yaratacak ek besin kullanmıyoruz.”

 

Yaşam Koçu desteği: Mental dokunuşun önemi

“45 gün içinde kişilere bir şeyler öğretmeye ve onların hayatlarının sağlıklı bir noktaya doğru ilerlemesini sağlamaya çalışıyoruz. İnsanların beslenmeye ve egzersiz planlarına adaptasyon süreçlerinde bir motivasyona ihtiyaçları oluyor. Bu işin doğrusunun nasıl yapıldığını birinci ağızdan duymaya ihtiyacı oluyor üyelerimizin. Biz bunu sürekli olarak iletişimde kalıyoruz üyemizle böylece hata yaptığı her an müdahale etme şansımız oluyor. Entegre Antrenman Modeli’nin bu kadar başarılı olmansın en büyük sebebi bu düzenli takibi yapmamız. Yaşam koçu desteği ile kişinin egzersiz ve beslenmeyle ilgili çektiği bir set varsa mental dokunuşlarla bu sorunu aşmasını sağlıyoruz.”


Hibya Haber Ajansı