Cartier Watchmaking Encounters: Cartier'nin Yeni Dijital Platformu

Cartier Watchmaking Encounters: Cartier'nin Yeni Dijital Platformu

Vakıf Katılım

Bu yıl büyük saatçilik fuarlarının eksikliği yaşanırken, Maison de Cartier, tasarladığı uluslararası web sitesi www.cartierwatchmakingencounters.com‘u 25 Nisan 2020’de açıyor. Bu platform, Maison’un geliştirdiği ve saat kreasyonlarıyla ifade ettiği tasarım ve fikirleri arasındaki yeni buluşmalara yer verecek.

Cartier Watchmaking Encounters’u açılışının ardından ziyaret edenler öncelikle Cartier'nin ilk kez 1985’te lansmanını yaptığı ve o zamandan bu yana kült saati haline gelen Pasha’yı yeni yorumuyla keşfedecek. Kendine özgü kodları ve çarpıcı tasarımıyla Pasha, geleneksel saatçilik çerçevelerinin sınırlarını zorluyor. Dışa dönük ve cömert bir karaktere sahip Pasha, daire içindeki kare formu ve büyük boyutlu Arap rakamlarıyla güçlü ve grafik detaylı bir imza ortaya koyuyor. Saatteki “Clous de Paris” deseni kayışı bu sefer daha da ön plana çıkarırken, kasaya ufak bir zincirle bağlanan vidalı kurma kolu başlığı, maksimum görünürlüğü sağlıyor. Cartier’nin tasarım harikası Pasha ile Maison, bu yıl saatçilik alanına damgasını vuracak. Lansmanı öncelikle 2020 yaz aylarında Çin’de yapılacak olan saat, Eylül ayının ilk günlerinden itibaren dünyaya tanıtılacak.

Cartier Watchmaking Encounters ayrıca Cartier’nin yeni kadın saatini de tanıtacak: Ultra feminen bir zarafete sahip benzersiz tasarımıyla tam bir cevher olan Maillon de CartierSantos XL ise geçen yıl Cenevre’deki Salon International de la Haute Horlogerie'de tanıtılan modelin daha da büyütülmüş versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Her zaman sahip olduğu mirastan ilham alan Maison de Cartier, sınırlı sayıda oymalı Santos-Dumont koleksiyonu ile Cartier Privé koleksiyonuna dahil olan Tank Asymétrique de özel olarak geliştirdi. Bu saatler, lansmanı yapılacak web sitesinde kendilerine ayrılan özel bölümlerde incelenebilecek. Platform ayrıca mücevherat ve saatçiliğin olağanüstü diyaloğundan doğan değerli saatlere ait özel bir koleksiyona da yer verecek.

Cartier International Pazarlama ve İletişim Direktörü Arnaud Carrez lansmanı yapılacak olan web sitesiyle ilgili görüşlerini paylaştı ve “Mevcut ortamda, uluslararası alandaki müşterilerimizle etkileşimimizi farklı temas noktaları üzerinden sürdürmenin ve böylece onlara bütünüyle Maison de Cartier'nin saat koleksiyonlarına adanmış bir deneyim sunmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Cartier Watchmaking Encounters, bu yaklaşımın bir sonucu. Müşterilerimiz bu yeni platformu ziyaret ederek tasarımlarımızı, hizmetlerimizi ve daha geniş kapsamda Cartier’nin saat alanındaki uzmanlığının ruhunu keşfedecek” dedi.

Cartier Watchmaking Encounters, 25 Nisan itibariyle çevrimiçi erişime açılacak. Fransızca, İngilizce ve Çince versiyonlarıyla www.cartierwatchmakingencounters.com ve www.cartier.com adreslerinden platforma ulaşılabilecek.


Hibya Haber Ajansı