Starbucks, Frozen Iced Tea ile yazı başlatıyor

Starbucks, Frozen Iced Tea ile yazı başlatıyor

Vakıf Katılım

Starbucks, yaz aylarına özel Frozen Iced Tea seçenekleri ile bu yaz, daha tatlı, serin ve lezzetli geçecek. Tropikal Mango, Strawberry & Lime ve Apple & Kiwi olarak 3 farklı lezzet seçeneği olan Frozen Iced Tea her damak tadına hitap ediyor.

 

Her dönem misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturan Starbucks, sadece kahve severleri değil, çaydan vazgeçemeyenleri de düşünüyor. Yaz aylarında serinlik kaynağı olacak Frozen Iced Tea ile misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatacak olan Starbucks, yaz mevsimini en tatlı şekilde başlatıyor.

 

Iced Tea sevenler için 3 farklı ferahlatan lezzet!

Mango severlerin favori ürünü olmaya aday olan Tropical Mango Frozen Iced Tea, mango-ananas püresi, siyah çay harmanı ve kar haline getirilmiş buz parçalarının lezzetli buluşmasıyla meydana geliyor. Çilekten vazgeçemeyenler için özel hazırlanmış Strawberry & Lime Frozen Iced Tea ise çilek-misket limonu püresi, yeşil çay harmanı ve kar haline getirilmiş buz parçalarının tatlı buluşması ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor. Yaz aylarında serinlemek isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak Apple & Kiwi Frozen Iced Tea, elma-kivi püresi, yeşil çay harmanı ve kar haline getirilmiş buz parçalarının ferahlatıcı buluşmasından oluşuyor.

 

Soğuk Kahveden Vazgeçemeyenler İçin

Kahvenin tat ve aromasının ön plana çıktığı, Cold Brew, Iced Blonde Latte ve Caramel Cloud Macchiato seçenekleri de soğuk kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Starbucks mağazalarında yerini alıyor. Tatlı ihtiyacını en doyurucu şekilde gideren Coffee Frappuccino ve Caramel Frappuccino lezzetleri yaza tatlılık katacak.


Hibya Haber Ajansı