İş dünyasının geleceğini Assembly Buildings ile karşılayın

İş dünyasının geleceğini Assembly Buildings ile karşılayın

Vakıf Katılım

Şehirlerin en iyi lokasyonlarında en etkili iş ekosistemlerini oluşturan Assembly Buildings, pandemi döneminde hızlandırılmış şekilde evrilen yeni iş yapış şekilleri ve ofis ihtiyaçlarını öngörmüş bir gayrimenkul icadı olarak karşınıza çıkıyor. Ofis binalarını ilerici iş dünyasının buluştuğu anlamlı mekânlar haline getiren Assembly, uluslararası alanda hizmet vermek üzere insan odaklı dünyasıyla, iş yaşamını kurumların ve bireylerin güncel beklentilerine göre yeniden tasarlıyor. Assembly Buildings, kendi markası altında ofis binaları geliştiriyor ve çeşitli ofis mekânları, ortak alanlar, servisler ve etkinlikler aracılığıyla tüm projeyi işletiyor, kurumlara özel ofis alanları tasarlıyor ve yönetiyor; bireylere çalışma alanları ve kişisel servisler sunuyor. Assembly, sunduğu bu dünyayla, iş birliği yaptığı bina ve kurumların rakiplerinden pozitif ayrıştırılmasını sağlıyor.

 

Assembly’nin bu farklı vizyonunun temelinde kurucularının ve yöneticilerinin DNA’sında “hospitality” ve “lifestyle” yönetiminde köklü bir geçmiş, bilgi birikimi, alt yapı ve bu sektörlerde gelişerek devam eden iştiraklerinden gelen deneyimler yer alıyor.

 

Her ihtiyaca uygun ofis ve çalışma sistemleri

İş dünyasının öncü aktörlerini bir araya getiren Assembly Buildings’e katılmanın pek çok yolu bulunuyor. Binanızın işletmesini Assembly Buildings’e verebilir, ofis / uydu ofislerde yerinizi alabilir veya bireysel olarak sunulan hizmetlerden yararlanmak isteyebilirsiniz. Büyük ölçekli şirketler için kurumsal ofis alanları, esnek hazır ofis tercih edenler için Suite Office seçenekleri bulunuyor. Hazır ofis ihtiyacını kişiselleştirmek isteyenler için Custom Suite ofisleri, evini işinin yakınında isteyenler için ise Apart Office‘ler sunuluyor. Özel bir alana ihtiyacı olmayıp, ortak alanları kullanıp, tüm servislerden yararlanıp, yine bu cemiyetin bir parçası olmak isteyen iş insanları için de üyelik seçenekleri mevcut.

 

Anlamlı ofisler yaratmak

Assembly Buildings Kurucu Ortakları Yiğit Satıroğlu ve İsmet Öztanık hızlandırılmış yeni normalde ofis ihtiyaçları ve insanların taleplerine yönelik şunları söylüyor: “İşyeri kültürünün ve ofis ortamının çalışan deneyimini şekillendirmesinde belirleyici bir rolü var. Bugüne baktığımızda çalışan deneyimi çok önemli bir konu haline geldi. Son 10 yılda, önde gelen şirketlerin çalışanlarına özenle eğildiklerini görüyoruz. Kişiye özel hizmetler, IT servisleri, interaktif programlar, sosyal donatılar, insan odaklı idari işleyiş, motivasyon unsurları, kişisel gelişim ve well-being programları, etkileşimi arttıran deneyimler, nitelikli yiyecek-içecek ikramları ve uzaktan çalışma alt yapıları mutlaka sağlanmalı. Geleneksel ofis kültürünün değiştirilmesi sadece çalışanların mutluluğunu arttırmakla kalmayacak, aynı zamanda hem şirketin hem kişinin verimliliğini de yükseltecektir. Birçok insan özellikle yaşadığımız pandemi sürecinden sonra esnek saatlerde, dilediği yerden ve o an yaptığı işe uygun atmosferde çalışmayı tercih edecek. Çünkü insanlar artık kişiye katma değeri olmayan bir mekânda bulunmaktan rahatsızlık duymaya başladı. Ancak bu dönüşüm şirket merkezlerinin kullanılmayacağı anlamına gelmeyecek çünkü ‘iç müşteri’ olan şirket profesyonelleri için ofis ve ofis dışındaki iş yaşamı anlamlandırılacak.”

 

Assembly topluluğu için oluşturduğu lounge’lar, lezzetli ve sağlıklı menülerin sunulduğu yeme-içme alanları, deneyimsel toplantı odaları, etkinlik alanları, uyku odası, co-working ve hazır ofis alanlarıyla bina içi sinerjiyi en üst düzeye taşımanın yanı sıra, dijital ortama uyarlanmış asistanlık hizmetleri, 7/24 catering ve IT servisleriyle gelecekteki ofis anlayışını bugüne taşımış durumda.

 

Assembly ile tasarruf etmek mümkün

COVID-19 döneminin hızlandırdığı yeni normalde şirketlerin üç bölümlü bir sisteme geçecekleri öngörülüyor. Yurt dışında da görüldüğü üzere şirketler bir merkez ofis, uydu ofisler ve uzaktan çalışma halinde faaliyet gösteriyor olacak. Assembly’nin sunduğu 360 derece yapılandırılmış hizmetler ile şirketler bu sistem yapısında ciddi tasarruflar sağlayabilir. Şirketlerin merkez ofisleri, iş geliştirdiği, paylaştığı, misafir ağırladığı, öğrendiği, hitap ettiği ve şirket misyonunun ete kemiğe büründüğü kompleks ama daha kompakt merkezlere dönüşecek. Ayrıca şirket çalışanlarına yakın semtlerde yer alan özel uydu ofisler, özenle seçilmiş ortak mekânlar ve uzaktan çalışmaya yönelik hizmetler bu sistemi tamamlıyor.

 

‘Apart Office’, daha az kalabalık ortamlarda, ev ve sosyal yaşantımıza yakın yerlerde, az sayıdaki iş arkadaşlarımızla paylaşacağımız, kendi kendine yeten mini uydu ofisler olarak tanımlanabilir. Uzun yolculuk ve kalabalık alanlara alternatif çözüm yaratacak bu konseptte, içinde mutfak ve WC ile kendi kendine yeten daire ve villa seçenekleri oluşturarak ihtiyaçlara terzi işi cevap veriliyor. Bu ürün daha izole olmasına rağmen dijital olarak uzaktan sağlanacak hizmet ve aktivitelerle donatılarak bireylerin işlerine odaklanması sağlanıyor. Bununla birlikte Assembly şirketlerin, çalışanlarının idari, sosyal ve “well-being” ihtiyaçlarını #DISTANToffice hizmetleri ile uzaktan karşılayabiliyor.

 

Herkese Kişisel Asistan

Assembly Buildings ailesine katılan herkesin, her türü ihtiyacını karşılayan, takip eden ve çözen bir kişisel asistanı oluyor. Asistanla birlikte artık telefonlarınız cevaplanıyor, vize başvurunuz yapılıyor, hatta aracınız muayeneye götürülüyor.Vakit alan tüm işler, siz işinize odaklanın diye ayrıntılarıyla sizin için düşünülüyor. Assembly Buildings Concierge aplikasyonuyla da kullanıcılar iş dünyasındaki haberleri takip edip, concierge hizmetlerinden yararlanabiliyor. Uygulama sayesinde yurt içi ve yurt dışı havalimanı transferi, CIP lounge hizmeti, VIP karşılama, araç kiralama, araç muayene, özel şoför, rezervasyon hizmetleri, vize alım işlemleri, kargo ve kurye hizmetleri, davet, araç kiralama, tüm teslimat (kargo, evrak) işlemleri ve eğitim hizmetlerin dâhil olduğu 43 farklı hizmetten faydalanabiliyor.


Hibya Haber Ajansı