IQONIQ Sağlam temellerle büyüme hedefliyor

IQONIQ Sağlam temellerle büyüme hedefliyor

Vakıf Katılım

Eğlence ve spor alanındaki Türk yıldızları, ve onların sadık hayranlarına yönelik lansman planlarını geçen ay açıklayan Iqoniq, büyüme temellerini attığı bu dönemde  birlikte yürüyeceği, dünyada başarılı işlere imza atmış ekibini açıkladı.

 

Iqoniq, enerjisini Türkiye pazarından yeni ortaklar ve taraftarlar çekmeye

odaklama duyurusunu takiben, gelecekteki büyümenin temelini atmayı amaçlayan bir dizi yapısal gelişmeyi duyurdu.

 

 

Başarılı İsimlerle Tokalaştı!

Iqoniq, geçtiğimiz haftalarda Meirav Harel’i Operasyon Direktörü, Juli Ferre Nadal’ı Marka Partnerlik Sorumlusu ve Kuzey Amerika’ya yönelik iddialı genişleme planlarının bir parçası olarak Greg Ivry’nin İş Geliştirme Sorumlusu olarak atadığını yayınladı.

 

Danışma Kurulu Açıklandı

Spor ve eğlence dünyasından yüksek profilli ve deneyimli profesyonellerden oluşan bir Danışma Kurulu da açıklandı; J.B. Bernstein, Access Group CEO’su; Sean Callanan, Sports Geek’in kurucusu; Iris Cordoba, Global Sports Innovation Center Genel Müdürü; Tracey Deforge, The Players’ Impact’ın kurucu ve CEO’su; Sam Li’nin yanı sıra Sina Sports’un Uluslararası İşletme Stratejisi Başkanı; Marcus

Luer, Total Sports Asia’nın kurucusu ve CEO’su; Itai Rauch, Google Bulut Platformu İşletme Yöneticisi; Jose Luis Rosa-Medina, Corporate Partnership & Licensing at Euroleague Basketball’da üst düzey yönetici; Daniele Sano, AS Roma’nın eski Global Ortaklık Yönetim ve Satış Direktörü; ve Amir Somoggi, Sport Value Genel Müdürü.

 

Taraftarın İstediği Şeffaflığı Sağlayacak

Iqoniq, ekibi genişletmenin yanı sıra, Eylül 2020’de piyasaya çıkacak olan uygulamanın geliştirilmesinde de ciddi bir yol katetti. Bunlardan en önemlisi, gizlilik ve veri yönetimi, güvenli biletleme, oylama, kayıt altına alma vb konularda taraftarlar ve idolleri arasında işlemlerin ve alışverişin kolay ve şeffaf bir şekilde yapılmasını sağlayan blockchain teknolojisinin gelişmiş kullanımını içeriyor.

 

CEO Kazım Atilla: ‘’Spor Dünyasıyla partnerlikler bizi heyecanlandırıyor’’

Bu haber üzerine Iqoniq CEO’su Kazım Atilla ‘’Gerek kadromuzu genişletmek gerekse operasyonel olarak arka plandaki ilerlememiz bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Spor kulüpleri ve ligleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz ve daha pek çok ufukta olan yüksek profilli partnerlikler ile birlikte, taraftarlar, hayranlar, spor ve eğlence sektöründeki hak sahipleri için en iyi hizmeti verebilecek en gelişmiş ve kapsamlı sistemi geliştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda ekibimizi genişletmeye devam etmenin yanı sıra spor ve eğlence dünyasından birçok yeni partnerliğimizi açıklamak için sabırsızlanıyoruz.” açıklamalarında bulundu.


Hibya Haber Ajansı