BlockDown TV, Dünyadaki gelişmeleri ücretsiz ekranlarınıza getiriyor

BlockDown TV, Dünyadaki gelişmeleri ücretsiz ekranlarınıza getiriyor

Vakıf Katılım

EAK Digital’den yeni bir iletişim hamlesi geldi. Ajans, www.blockdownconf.com üzerinden, dünyaca ünlü borsaların röportajlarını, sektörel değerlendirmelerini sunduğu Blockdown TV’yi duyurdu. Proje, bir çok kripto para ve blockchain gelişmesini dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’deki yatırımcılarına da ulaştırmayı hedefliyor.

Blockdown TV, Dünya Devlerini Ağırlıyor

BlockDown TV, Covid-19 sınırlamaları kapsamında fiziki olarak gerçekleştirilemeyen konferansları, kripto para yatırımcıları ve blockchain meraklılarıyla 3D sanal konferansla seyircilerine sunmuştu. Türkçe, İngilizce ve İspanyolca çevirilerle tüm dünyaya anlık yayın yapan kanalı, eş zamanlı milyonlar izlemişti… Blockdown TV, yayınları kapsamında dünyada sayılı kripto para ve blockchain şirketlerinin yöneticilerini de halihazırda ağırlamaya devam ediyor. Bu isimlerden bazıları Binance CEO’su Chanpeng Zhao ve Ripple CTO’su David Schwartz...Ceo’lar sunumların yanı sıra kanalda verdiği birebir özel röportajların özel  çevirileri sayesinde tüm dünyaya sektör ve şirketleri hakkındaki gelişmeleri duyurma imkanı buluyor.

Dünya ile Eş Zamanlı Bir Deneyim

Yayınlarını tüm dünyada eş zamanlı yapan Blockdown Tv, içeriklerini kaydetmesi sayesinde kullanıcılarına sonrasında da izleme imkânı sunuyor. Tüm dünyada büyük ses getiren kanala Türk kullanıcıların ilgisi de oldukça fazla… Türk Blockchain ve kripto para yatırımcıları dünyayla aynı anda gelişmeleri takip etme imkanı yakalarken, Türkiye’deki Blockchain toplantılarından da haberdar oluyor.

Yeni Etkinlik Kapıda! Üstelik Ücretsiz!

Şirket, Türkiye çalışmaları kapsamında meraklılarına önden bir müjde verdi. Milyonların takip ettiği yeni bir etkinlik haberiyle gelen EAK Digital, Ekim ayı içerisinde Blockdown TV üzerinden canlı yayınlayacağı projenin müjdesini verdi.  Ayrıntıları önümüzdeki haftalarda netleşecek etkinliğin sadece duyumu bile sektörde heyecan yarattı. Sizler de aşağıdaki link üzerinden ücretsiz üyelikle etkinliğe dâhil olabilirsiniz.

https://blockdownconf.com/tr/blockdowntv-tr/


Hibya Haber Ajansı