Taşeronlara iş fırsatları

Taşeronlara iş fırsatları

Vakıf Katılım

Koronavirüs salgınının etkisiyle duraksayan inşaat sektörüne yapılan teşviklerle gerek firmalar gerekse de çalışanlar için birçok iş fırsatının kapıları açılıyor.İnşaat sektörüne özel iş ve işçi bulma sitesi Workindo.com, taşeron firma arayanlara ve firmalara teklif vermek isteyen taşeronlara yeni projelerle buluşma fırsatı sunuyor.

Son günlerde yurt içi ve yurt dışındaki projeleri için taşeron arayan firmaları görmek ve onlara ulaşmak için İŞKUR’un resmi istihdam merkezi olan Workindo.com,yoğun ilgi görüyor.

İnşaat sektöründe gerek çalışanlar gerek müteahhit firmalar gerekse de taşeron firmalar için ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri en hızlı şekilde tedarik edebildiklerini belirten Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, “Yeni normal olarak adlandırdığımız bu dönemde sağlanan teşvik imkanlarıyla sektörde bir canlanma başladı. Hem firmalar hem de sektörde iş arayanlar bu rüzgârın uzun soluklu devam etmesini temenni ediyor. Workindo.com olarak biz de inşaat sektöründe iş-personel-taşeron arayan firmaları online olarak iş imkanlarıyla buluşturuyoruz.

İnşaat sektöründe bu anlamda taşeronlar oldukça önemli bir pozisyona sahipler. Bunun bilinciyle sitemizde taşeronlara büyük önem veriyoruz. Firmaya teklif verme özelliğimiz sayesinde gelen talebe göre taşeronlar, firmaya online olarak kolayca teklif sunabiliyorlar. Firmalar da bu teklifler doğrultusunda kendileri için en uygun taşeronu seçebiliyor. Güven esasına dayalı bu çalışma prensibimiz sayesinde her şeyin online platformlara taşındığı bu dönemde işleri çok pratik hale getiriyor.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu dönemde, taşeron anlamında koronavirüs salgınından ötürü bina dezenfeksiyonu, yaz mevsiminin gelmesi ve evde kalma durumlarından ötürü bahçesi olan evlerde peyzaj, bahçe düzeni gibi alanlara yoğun talep olduğunu söyleyebilirim. ” dedi.

Hibya Haber Ajansı