Tam Faktoring, vakit kaybetmeden Balıkesir’de 37. şubesini açtı.

Tam Faktoring, vakit kaybetmeden Balıkesir’de 37. şubesini açtı.

Vakıf Katılım

Türkiye’nin önde gelen faktoring şirketlerinden Tam Faktoring, haziran ayından itibaren yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte, yaygın şubeleşme stratejisini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Tam Faktoring bu kapsamda, 13 Temmuz Pazartesi günü, üst yönetim katılımı ile Balıkesir Şubesinin açılışını yaptı. Tam Faktoring böylece, 24 farklı ilde toplam 37 Şube sayısına ulaştı. Şubelerde çalışan toplam kadro sayısı ise yaklaşık 400 kişi oldu.

“Şimdi 10 numara ildeyiz, Balıkesir’deyiz!” sloganı ile Balıkesir Şube açılışını gerçekleştiren Tam Faktoring, Balıkesir ve çevre illerde de mikro KOBİ’ler ve küçük işletmelere daha fazla dokunmayı, bu bölgedeki işletmelerin her ekonomik koşulda tam zamanında yanında olmayı, işlerini yürütmek için ihtiyaç duydukları finansman ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Tam Faktoring Genel Müdürü Hakan Karamanlı, Balıkesir’de Şube açmaları ile ilgili yaptğı açıklamada şunları söyledi; “Tam Faktoring olarak, Türkiye ekonomisine, KOBİ’lerimize ve esnafımıza güvenimiz tam. Ülkemiz ekonomik krizler konusunda deneyim sahibi ve daha önce de benzer krizlerden güçlenerek çıkmayı başardı. Haziran ayından itibaren ticaretin ve iş dünyasının hareketlendiğini görüyoruz. Biz de hız kesmeden yatırımlarımızı yapmaya, farklı illerde şubeleşerek ticaretin devam etmesi için gerekli finans desteğini sağlamaya ve elbette insan kaynakları istihdamına devam etme kararlılığımızı sürdüreceğiz. Şube açarak ekonomiye katkıda buluduğumuz gibi, bölge halkına da istihdam sağlamış oluyoruz. ”

Tam Faktoring Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çelikcan, 110 bin işlem adedi ile Tam Faktoring’in geçen yıl en çok işlem yapan faktoring firması olmasına dikkat çekerek, başarılarının arkasında çok motive ve mutlu çalışan bir saha ekibi olduğunu dile getirdi. “Tam Faktoring’in büyüme başarısının en önemli etkenleri arasında müşterisinin her koşulda tam zamanında tam yanında olan, işini doğru yapan, hızlı çözüm üreten  ve severek çalışan bir saha ekibinin olması. Yaygın Şube ağımız ile her bölgedeki mikro KOBİ’lere erişiyor, onların işlerini devam ettirmeleri için gerekli olan cansuyu niteliğindeki finansman desteğini sağlıyoruz. Balıkesir’de deneyimli bir Şube Müdürü ve ekiple KOBİ’lerimizin ve esnafımızın finansman ihtiyacını karşılayacağız. Bu anlamda, gelecek dönemde de farklı illerde yeni Şubeler açmak planlarımız arasında yer alıyor.” dedi.