G-Tops’tan yeni tekli: “Without Emotion”

G-Tops’tan yeni tekli: “Without Emotion”

Vakıf Katılım

 

2020 yılına “Dial” teklisiyle hızlı bir giriş yapan G-Tops, bu kez “Without Emotion” teklisiyle müzikseverlerle buluştu!

 

Ocak ayında yayımladığı “Dial” teklisi ile dikkatleri üzerine çeken Bora Gündoğdu namı değer G-Tops’ın yeni teklisi “Without Emotion” Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı. Bugün yayımlanan “Without Emotion” ile de kendi hayatından ilham alarak yazdığı sözleri ve cloud rap türündeki çarpıcı müziği ile tekrar müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Londra menşeili G-Tops, İngilizce sözleri ve şiirsel kafiyeleriyle dinleyiciyi etkilemenin yanı sıra söz yazımı tekniğine olan hâkimiyeti ile de dinleyiciden tam not alıyor. Sözleri G-Tops imzası taşıyan şarkının prodüksiyonun da ise Cem Seçkin ve Cem Munar yer alıyor.

 

G-Tops Hakkında:

G-Tops, Wiz Khalifa gibi ana akım sanatçıların hayat tarzlarını benimseyerek The Notorious B.I.G, Eminem, N.W.A ve Wu-Tang Clan benzeri isimlerden etkilenip şiirsellik ve şarkı yazma konularında kendini geliştirmeye devam eden G-Tops, henüz 15 yaşında gerçek tutkusu rap’e yöneldi. Hayalini, sanatsal düşünce biçimiyle rap müziğini kullanarak gerçeğe dönüştürmeye karar verdi. Daha önce yayınladığı “Da Win G” albümüyle de dikkatleri üzerine çeken sanatçı, 2020 yılında yayınlayacağı şarkıların başlangıç noktası olan “Dial” ile müziğe sıradışı bakış açısını ortaya koymuştu. Önümüzdeki aylarda ise kelimelerle oynama tutkusundan aldığı keyfi hayranlarıyla paylaşmaya devam edecek.


Hibya Haber Ajansı