Bella Maison’dan mağaza atağı

Bella Maison’dan mağaza atağı

Vakıf Katılım

Perakendenin büyüyen markası Bella Maison’un yeni mağazası İstinyePark’ta!

Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, İstinyePark’ta açtığı yeni mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Bella Maison, yıl sonuna kadar yaklaşık 10 milyon TL yatırımla mağaza sayısını 17’ye çıkarmayı hedefliyor.

Ev tekstili ve dekorasyonu alanında İstanbul, Ankara, Bursa ve Cezayir’de mağazaları bulunan Bella Maison, İstanbul İstinyePark’ta açtığı yeni mağazasıyla yatırımlarını sürdürüyor.

Mağaza açılışı hakkında bilgi veren Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan ‘’Marka olarak kurulduğumuz günden bu yana ürünlerimizin kalitesine yatırım yaptık. Yurt içinde ve yurt dışında büyüme stratejimize de ürünlerimizin kalitesine olan güvenimiz temel oluşturdu. Tüm dünyayla birlikte benzerine daha önce hiç rastlamadığımız bir dönemi yaşarken, AVM’lerin uzun süre kapalı olduğu süreçte bile mağaza yatırımlarımıza devam ettik. Ulaşılabilir ve tarz öneren bir marka olma hedefiyle mağazalaşmayı önemsiyoruz. Bu anlayışımıza uyan önemli noktalardan biri olan İstinyePark’ta açtığımız 13. mağazamızda ağırlıklı sofra ve yatak gruplarından oluşan özel ürünlerimizi tüketicilerin beğenisine sunuyoruz. Bu ay içerisinde Bodrum Midtown AVM’de de bir mağaza daha açmaya hazırlanıyoruz. Böylece yıl bitmeden yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımla toplamda 17 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yurt dışında da İngiltere, Amerika, Almanya, Fransa ve Romanya başta olmak üzere ağırlıklı e- ticaret kanalı üzerinden büyüyecek, Kuzey Afrika ve Azerbaycan’da da yeni mağazalar açacağız.” diye konuştu.

Bu süreçte e-ticarette de büyük bir atılım yaptıklarını belirten Tan, “Bu dönemi online satış kanalımız vasıtasıyla da oldukça yoğun bir tempoda geçirdik. Bu süreç bize ürünlerimizin tüketici nezdindeki değerini çok net gösterdi. Bu vesileyle bir yandan yeni mağaza açılışlarımızı planlarken bir yandan da müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik yeni bir yapılanma kurduk, e-ticarette büyümeye katkı sağlayacak önemli adımları tamamladık. Mağazalarımızın kapalı olduğu yaklaşık üç ayda online kanallar üzerinden satışlarımız %400, müşteri sayımız %700 oranında artış gösterdi. E-ticaretin ciromuzdaki oranı ise % 400 arttı.

Gerek fiziki mağazalarımız gerekse e-ticaret kanalı üzerinden yatak odası, mutfak ve banyo tekstil grubu ürünlerinin yanı sıra kozmetik, ev giyimi ve ev dekorasyonu kategorilerinde kalite standartları yüksek, geniş ürün çeşitlerini kalite odaklı müşterilerimizin beğenisine sunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.


Hibya Haber Ajansı