Şehrin Meksikalısı

Şehrin Meksikalısı "Celebra La Tradicion"

Vakıf Katılım

Meksika’nın Aztek ve Mayalara uzanan köklü tarihini, renkli kültürünü ve dünya mutfakları arasında apayrı bir yere sahip birbirinden özel lezzetlerini ülkemize taşıyan Ranchero, misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) sloganıyla karşılıyor. Okyanus ötesinden gelen sıcak Latin ezgileri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde Meksika mutfağının orijinal tatlarını denemeye gelenler, mekanı her ziyaret ettiklerinde bu kadim kültürü tekrar yaşarken, Ranchero’da yemek, adeta bir kutlama haline geliyor. Bu yüzden mekan, misafirlerine “Celebra La Tradicion” diyor.

Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restaurant, misafirlerini İstanbul’un her iki yakasında Suadiye, Watergarden Avm ve Nişantaşı Reasürans şubeleri ile Ankara Maidan’da yeni açılan mekanında ağırlıyor. Ailenin içmimar üyesi Nilüfer Tanyeri Gonzalez’in, Meksika’ya ait kültürel dokuları öne çıkararak tasarladığı Ranchero, sahip olduğu bu özel ambiyansı kadar, tamamen orjinal tariflerine sadık kalarak hazırlanan geleneksel yiyecek & içecek menüsüyle de lezzet tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatıyor.

Birbirinden özel lezzetler eşliğinde “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) demek ve Meksika geleneğini kutlamak isteyenler Ranchero’yu ziyaret edebilirler.

Bilgi İçin: www.ranchero.com.tr