Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel bahara merhaba dedi

Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel bahara merhaba dedi

Vakıf Katılım

Bodrum Kaplıca suyuna kavuştu. Ege’nin temiz havası, Ley enerji yolunun geçtiği konumu, 4 ayrı sağlık ve diyet programı, ödüllü SPA hizmetine tamamlayıcı tedavi unsuru olarak bilinen kaplıcayı ekleyen Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel, Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır’ın ev sahipliğinde yeni sezonuna merhaba dedi.


İnşaat ve turizm sektöründe 35 yıllık tecrübeye sahip Sianji Hotels; Sianji, Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum, Sianji Stay & Go, Sianji Suits & Villas & Residences, Sianji Dry Hotels markaları ile yatırım ve otel işletmeciliği alanlarında 28 uluslararası ödüle sahip.

 

Sianji Well-Being; Master Detoks, Raw Food Detoks, Ketojenik Diyet ve Anti Aging Diyet ile misafirlerine sağlıklı yaşam paket alternatifleri sunuyor. 12 ay boyunca hizmet vermen otel, zengin mineraller ile şifa kaynağı olan kaplıcayı hizmetleri arasında ekledi.

 

Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana, Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Prof. Dr. Ziya Karagülle, Ali Şen, Sevan Bıçakçı, Mahmut Duruk gibi önemli isimler katıldı. Çakır lansmanda, kaplıca suyunun detayları ve faydaları dışında turizm ve sağlık sektörü ile ilgili deneyimlerini ve yeni yatırımları da aktardı.

 

Lansmanda konuşan Prof. Dr. Ziya Karagülle“Doğal Termal ve Zengin Mineralli Su” olarak yer alan kaplıca için şunları söyledi: “Bu kullanımlar öncelikle bir dizi romatizmal hastalık ve cilt hastalıklarında koruma, tedavi ve esenlik amaçlı olanaklıdır.”


Hibya Haber Ajansı