Ticaretin en güzeli CNR Beauty & Wellness Show’da belli olacak

Ticaretin en güzeli CNR Beauty & Wellness Show’da belli olacak

Vakıf Katılım

Alanında Avrasya’nın en büyük fuarı olma hedefi bulunan CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor. 4 günde 20 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi beklenen fuarda, 500’ün üzerinde markanın bakım, güzellik, kozmetik, medikal cihaz ve ekipmanlarına ilişkin ürün ve hizmetleri sergilenecek.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından KOSGEB'in desteğiyle organize edilen CNR Beauty & Wellness Show İstanbul - Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 10 - 13 Eylül 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 3’üncüsü yapılacak olan fuar güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörlerini tek çatı altında buluşturacak.

 

Sektöre dair tüm ürünler bu fuarda

Kendi alanında Avrasya’nın en büyük fuar organizasyonu olma hedefiyle yola çıkılan CNR Beauty & Wellness Show’da yerli ve yabancı bakım, güzellik, kozmetik, medikal cihaz ve ekipmanları gibi sektöre dair ürün ve hizmetler tanıtılacak. Fuarı; aralarında güzellik salonu işletmecileri, yöneticiler, estetisyenler, hastane ve klinklerin dermatoloji birimi yöneticilerinin de yer aldığı yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ziyaret edecek. 500’ün üzerinde markanın ürünlerini görücüye çıkaracağı fuarı, 4 günde 20 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Dünya kişisel bakım ve kozmetik sektörünü buluşturan fuarda, ziyaretçiler yeni teknoloji cihaz, trendler ve medikal güzellik ürünlerini inceleme, test etme ve karşılaştırma fırsatı yakalayacaklar.

 

Türk kozmetik sektörü ihracatına yeni pazarlar ekleyecek

Her geçen gün gelişerek 10 milyar dolarlık bir pazar büyüklüğüne ulaşan Türk kozmetik sektörü de, fuarla birlikte yeni pazarlar keşfedecek. 2 milyar doları aşkın ihracatını yukarı taşımayı hedefleyen Türk kozmetik sektörü, fuarın da etkisiyle global ticarette sektör ihracatının da önünü açmış olacak. Birbirinden özel etkinliklerin de yapılacağı fuarda, bir yandan gündelik ve profesyonel makyajın sırları paylaşılırken, aynı zamanda cilt bakımı ve medikal estetik uygulamalarına yönelik seminerler düzenlenecek.


Hibya Haber Ajansı