Düşyeri okuma seferberliğine
ünlülerden destek

Düşyeri okuma seferberliğine ünlülerden destek

Vakıf Katılım

Düşyeri Kurucusu ve İletişim Uzmanı Ayşe Şule Bilgiç’in her gün çocukları ile canlı yayındaki kitap okumalarına ünlü isimler de destek vermeye başlıyor. Her akşam 3 bini aşkın çocuk tarafından izlenen canlı yayınların ilk ünlü konuğu, 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’da Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila olacak.

Düşyeri’nin başlatmış olduğu okuma seferberliği kapsamında Düşyeri Kurucusu ve İletişim Uzmanı Ayşe Şule Bilgiç’in her akşam 21.00’de çocuklarıyla Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği kitap okumalarına ünlü isimler de eşlik etmeye başlıyor. Düşyeri’nin eğitimde fırsat eşitliği konusundaki çabalarının bir parçası olarak doğan Düşyeri Kitap’ın amacı daha çok çocuğun daha çok kitaba ulaşmasını sağlamak. Çocuklara kitapları ve kitap okumayı sevdirmek üzere bugüne kadar 6.5 milyon kitap çocuklarla buluştu. Bu seferberliğin bir parçası olmak isteyen ünlüler, Instagram canlı yayınında Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarına kendi çocuklarıyla eşlik etmeye başlıyorlar.

Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarının Instagram canlı yayınındaki kitap okumalarına, 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’da, Survivor Türkiye’de de yarışmış olan ünlü sunucu Gizem Hatipoğlu, 1,5 yaşındaki kızı Lila ile katılacak. Canlı yayında Düşyeri Kitap tarafından hazırlanan ve Demet Akbağ’ın gönüllü uzmanlık yaptığı Kaybolan Çorap Kuklaları – Tiyatro adlı kitap okunacak.

Hibya Haber Ajansı