GSK Türkiye teknoloji departmanına yeni lider: Suna Kuşadalı Öççetin

GSK Türkiye teknoloji departmanına yeni lider: Suna Kuşadalı Öççetin

Vakıf Katılım

GSK Türkiye, yönetim kadrosunu yeni bir isimle güçlendiriyor. 1 Haziran 2020 itibarıyla Teknoloji Departmanı Liderliğine Suna Kuşadalı Öççetin getirildi.

 

Hayatın “her anında iyilik sağlık” için çalışan GSK Türkiye’de, Teknoloji Departmanı Liderliğine Suna Kuşadalı Öççetin getirildi. 2018 yılında GSK Türkiye’de Gelişmekte Olan Ülkeler Merkez Bölgesi Teknolojileri Proje Lideri olarak göreve başlayan ve önemli birçok projeyi başarıyla yürüten Suna Kuşadalı, 1 Haziran 2020 itibarıyla GSK Türkiye Teknoloji Departmanı Lideri olarak yeni görevine başladı.

 

2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olan Kuşadalı, The Robert Gordon Üniversitesi’nde Kalite Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamladı. İlaç ve hızlı tüketim sektörlerinde 16 yıllık tecrübeye sahip olan Suna Kuşadalı Öççetin, GSK Türkiye’ye katılmadan önce Pfizer ve Kimberly-Clark şirketlerinde yerel ve bölgesel sorumluluklar üstlenerek; proje yönetimi, veri tabanı, ERP sistemleri, tedarikçi ve destek ekiplerinin yönetimi alanlarında uzmanlaşmış ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi konularına liderlik etmiştir.

 

Liderlik rollerinde kadın istihdamına verdiği değerle öne çıkan GSK Türkiye’nin, 13 kişilik yönetim ekibinin 6'sı kadın liderlerden oluşuyor.


Hibya Haber Ajansı