Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı probiyotik mucizesi

Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı probiyotik mucizesi

Vakıf Katılım

SAĞLIK DOLU BİR LEZZET: EKER PROBİYOTİK YOĞURT

Dünyada sağlıklı beslenme trendi yükselişini sürdürürken, hem besleyici hem de fonksiyonel ürünler öne çıkıyor. Tüketicilerin beklentilerini dikkate alan Eker, sunduğu sağlıklı beslenme vaadi doğrultusunda probiyotik ürünler üretiyor. Eker’in probiyotik yoğurdu, sindirim ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda yoğurt severlere doyumsuz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Vücut için fayda sağlayan probiyotik içerikli ürünler, sağlıklı beslenmek isteyenler tarafından her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Türkiye’nin ilk probiyotik sofra yoğurdu olma özelliğini taşıyan Eker Probiyotik Yoğurt, sofralara lezzet katarken sağlık dolu içeriği ile bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek oluyor. Tüketiciler Eker Probiyotik Yoğurt sayesinde, yararlı probiyotiklere kolayca ulaşma fırsatı buluyor.

Daha sağlıklı bir metabolizma için en doğru ürünlerle beslenmek isteyenlerin beğenisine sunulan Eker Probiyotik Yoğurt, el değmeden, hijyenik ve hava ile temas olmayan fabrika ortamında hazırlanan 500 gramlık paketler halinde tüketicilerle buluşuyor.

Neden probiyotik yoğurt yemeliyiz?

Metabolizma için bir koruma kalkanı oluşturan probiyotikler, vücut sağlığının korunmasına katkı sağlayan yararlı mikroorganizmalar olarak tanımlanıyor. Sindirim sisteminin düzenlenmesinden, bağışıklığın artırılmasına kadar vücuda pek çok yararlı etki sağladıkları biliniyor. Bağırsaklarda yaşayan yararlı bakteriler; hastalıklardan korunmaya ve hastalıkların ilerlemesinin önlenmesine yardımcı oluyor. Probiyotikler ise bağırsaklardaki bu yararlı bakterilerin artmasına, zararlı bakterilerin ise azalmasına yardımcı oluyor.

Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker’in probiyotik ürün ailesinde ayrıca probiyotik ayran ve probiyotik kefir ürünleri bulunuyor.

Probiyotik ürün ailesini geliştiren Eker, yeni lezzetlerle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.


Hibya Haber Ajansı