Boyner’den sektörde bir ilk: Mağazadan eve paket teslimatı

Boyner’den sektörde bir ilk: Mağazadan eve paket teslimatı

Vakıf Katılım

Boyner, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiği yenilikçi hizmetlerine devam ediyor. E-ticaret dünyasından alışık olduğumuz eve teslimat hizmeti, mağazadan alışveriş yapan müşterilere de sunuluyor. Boyner’in mağazadan eve paket teslimatı projesi sadece Boyner alışverişini değil AVM içindeki başka mağazalardan yapılan alışverişleri de kapsıyor. Bu anlamda sektörde bir ilki gerçekleştiren Boyner, ilk olarak İstanbul’da 10 mağazada başlattığı bu hizmetini kısa süre içinde diğer mağaza ve şehirlere de yaygınlaştırmayı hedefliyor. Boyner, bu projenin devamı olarak müşterilerin aldığı hediyeleri de verecekleri adrese ulaştırıyor.

Alışverişte ezber bozan uygulamaları hayata geçiren Boyner, e-ticaret dünyasından alıştığımız eve paket teslimatı hizmetinden, mağazadan alışveriş yapan müşterilerin de yararlanmasını sağlıyor. Boyner bu hizmetle bir ilke imza atarak, müşterilerinin AVM içindeki başka markalardan yaptıkları alışverişin poşetlerini de evlere taşıyor; Boyner'den veya başka mağazalardan alışveriş yapanlar paketlerini Boyner'e bırakarak evlerine teslimat yaptırabiliyor.

Paketleri taşıma zahmeti ortadan kalkıyor

Çok katlı mağazacılık kavramından yenilikçi perakende konseptlerine kadar Türkiye’de mağazacılık alanında pek çok “ilk”e imza atan Boyner, ayrıcalıklı hizmetleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Müşterilerin beklentilerini göz önüne alarak hayata geçirilen eve teslimat hizmeti ile mağazalardan yapılan alışverişlerden sonra, alışveriş yorgunluğu üzerine paketleri taşıma zahmeti ortadan kalkıyor.

Eve teslimat uygulaması ilk aşamada, İstanbul’daki Nautilus, Capitol, Akasya, Emaar, Metropol İstanbul, Marmara Forum, Marmara Park, Mall Of İstanbul, Cevahir ve İstinye Park AVM’deki Boyner mağazalarında başladı. Kısa süre içinde diğer Boyner mağazalarında da uygulamaya alınacak eve teslimat servisinden faydalanmak için Boyner’den en az 99 TL’lik alışveriş yapmak yeterli.

Hediye teslimatı servisi de başladı

Boyner, eve teslimat projesinin devamı olarak müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak bir başka hizmeti daha devreye aldı. Müşteriler, aldıkları hediyeleri de Boyner aracılığıyla verecekleri adrese teslim ettirebiliyor. Boyner, eve teslimat hizmetinde olduğu gibi ilk olarak İstanbul’da seçili mağazalarda başlattığı bu hizmeti diğer mağaza ve şehirlere de yaygınlaştırmayı hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı