Popeyes®’tan tavuk tutkunlarına enfes ramazan menüsü

Popeyes®’tan tavuk tutkunlarına enfes ramazan menüsü

Vakıf Katılım

Popeyes®ın Ramazan ayına özel olarak hazırladığı ekonomik ve doyurucu ‘’Popeyes® Ramazan Menüsü’’ iftar sofralarına lezzet katmak isteyenlerin favorisi olacak. Paket serviste geçerli Ramazan Menü, online siparişle en güvenli şekilde kapınıza kadar geliyor.


Ramazan ayını evlerimizde karşıladığımız bu dönemde tavuk severleri unutmayan Popeyes®, ekonomik ve doyurucu bir menü hazırladı. Hem lezzete hem de mutluluğa doyuran ‘’Popeyes Ramazan Menüsü’’, şimdi bir tıkla kapında!


Popeyes® Ramazan Menüsü’yle iftara hazırız


İki kişilik menüde‘’2 Adet Knorr Ezogelin Çorba, 2 Adet Popchicken Sandviç, 1 Adet Büyük Boy Patates, 8'li Susamlı Soğan Halkası, 1 Adet Baharatlı Tavuklu Pilav, 1 L. Coca-Cola ve 1 Adet Sufle’’ kişi başı 19,95 TL’ye satışa sunuluyor.

Tavuk severler, Ramazan Menüsü’nü 22 Nisan – 27 Mayıs 2020 tarihleri arasında TAB Gıda markalarını kapsayan hızlı servis platformu Tıkla Gelsin® ile Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde sipariş verebilecek. ‘’Tıkla Gelsin®️’’ hizmetiyle ödemenizi mobil olarak yapabilir, Siparişinizi ‘’Siparişimi Kapıya As’’ ve ‘’Temassız Teslimat’’ seçenekleriyle güvenle teslim alabilirsiniz.

Popeyes® ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı