Bornova Belediyesi’nden inovasyon hamlesi

Bornova Belediyesi’nden inovasyon hamlesi

Vakıf Katılım

Bornova Belediyesi ve Habitat Derneği arasında ön protokol imzalandı

Bornova Belediyesi, Habitat Derneği işbirliğiyle inovasyon ve teknoloji geliştirme çalışmalarına başladı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın imzaladığı ön protokole göre teknoloji ve inovasyon farkındalığının arttırılması amacıyla eğitim ve işbirliği çalışmaları gerçekleştirilecek.

Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan İduğ, “Habitat ile yerel yönetimler arasında çok önemli işbirlikleri yürütülebileceğine inanıyorum. Bu protokol ile Bornova özelinde birlikte yürütülebilecek projeler değerlendirilecek, Bornova’ya değer katacak işlerin önü açılacaktır. Gençler için, girişimciler için, kadınlarımız için bu işbirliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bornova Belediyesi olarak Habitat Derneği ile çok önemli bir projeye imza atıyoruz. Bu örneklerin ülkemizde artmasını, pozitif sonuçlar elde etmeyi arzuluyorum” diye konuştu.

 

Potansiyel çok büyük

 

İşbirliğinin ardından Bornova’nın Ege Bölgesinin inovasyon merkezi haline dönüşeceğini ifade eden Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır ise “Özel sektörden gelen bir başkan olmanızın avantajlarını yaptığınız işlerde görüyoruz. Bornova’da teknoloji alanında büyük bir potansiyelimiz var. Bu işbirliği ile önümüzdeki dönemde de bunları büyük bir ivmeyle devam ettireceğimizi düşünüyorum” dedi.


Hibya Haber Ajansı