Uzaktan eğitime bir destek de lifebox’tan

Uzaktan eğitime bir destek de lifebox’tan

Vakıf Katılım

Turkcell’in bulut depolama servisi lifebox ile öğrenciler uzaktan eğitim döneminde ödev ve ders notlarını rahatlıkla saklıyor ve öğretmenleriyle paylaşabiliyor. Servise kaydolan herkese ücretsiz 5 GB saklama alanı tanımlayan lifebox, uygulama marketler üzerinden satın alımlarda ise Premium özelliklerini üç ay boyunca ücretsiz sunuyor.

Türkiye’nin dijital operatörü Turkcell, benzersiz uygulamalarıyla her yaştan insanın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Covid-19 önlemleri kapsamında aldığı kararla eğitimlerine evlerinden devam eden öğrenciler, kişisel bulut depolama servisi lifebox’ın avantajlarından artık daha çok faydalanabilecek. Öğrencilerin ders notlarını ve ödevlerini rahatlıkla saklayabilecekleri ve öğretmenleriyle kolayca paylaşabildikleri lifebox sayesinde, çalışmalar emin ellerde olacak. Kaydolan herkese 5 GB ücretsiz depolama alanı veren lifebox, ek olarak GNÇ paket sahibi öğrencilere ek olarak 10 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Böylece öğrenciler, her türlü dokümanını alan sıkıntısı yaşamadan rahatlıkla ve güvenle saklayabiliyor.

Premium özellikler üç ay ücretsiz

Turkcell mühendislerinin geliştirdiği, datasını Türkiye’de tutan, yüzde yüz yerli kişisel bulut depolama servisi lifebox, kullanıcılara cihaz yedekleme, cihaz hafızasında yer açma, yüz ve obje tanıma, fotoğraflardan hikayeler yaratma gibi pek çok özellik sunuyor. Orijinal kalitede yedekleme, telefon rehberinde tekrarlayan kontakları silme, sınırsız yüz, nesne ve yer tanıma ile fotoğrafları otomatik olarak gruplandırma, Instagram’da beğeni garantili paylaşımlar için sınırsız PhotoPick Analizi gibi avantajlı özelliklerin bulunduğu lifebox Premium ise uygulama marketler üzerinden satın alımlarda önümüzdeki üç ay boyunca tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Evde iyi hissetmek için lifebox ile hatıralara dönün

Fotoğraf çekmek artık birçok insanın hobisi haline gelmiş durumda. Binlerce fotoğrafın güvenli ve sistemli bir şekilde saklanabildiği lifebox, evde vakit geçirilen bugünlerde anılara geri dönmek ve iyi hissetmek için muazzam bir fırsat sunuyor. Turkcell’in Evde Hayat Var diyerek başlattığı çağrıyla birlikte kullanıcılar sadece evini değil lifebox’taki anılarını, fotoğraflarını düzenleyebilir; cihazlarında yer açabilir, rehberini yedekleyebilir. lifebox’ın arşivlenen fotoğraflardan hikayeler yaratmaya imkan sağlayan özelliği ile kullanıcılar, bu hikayeleri sevdikleriyle paylaşıp güzel zamanlar geçirebilir. Bu dönemde evden çalışanlar için de büyük kolaylıklar sağlayan lifebox, güvenliğinden endişe edilen dokümanları gönül rahatlığıyla saklama ve gerektiğinde iş arkadaşlarıyla paylaşma imkanı sunuyor.


Hibya Haber Ajansı