Total madeni yağları Euromaster’da

Total madeni yağları Euromaster’da

Vakıf Katılım

Dünyanın en büyük enerji şirketlerinden TOTAL’in Türkiye iştiraki Total Turkey Pazarlama ile Michelin Grubu’nun profesyonel lastik ve araç bakım servisi Euromaster güçlerini birleştirdi. İş birliği kapsamında Euromaster’ın Türkiye’nin 46 ilindeki 138 servis noktasında, sürücülerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan geniş ürün yelpazesine sahip TOTAL ve ELF madeni yağları kullanılacak.

Madeni yağ konusunda hem TOTAL hem de ELF tecrübesine sahip, dünyanın en büyük dört enerji şirketinden biri olan TOTAL’in geniş ürün yelpazesi, Michelin Grubu’nun profesyonel lastik ve araç bakım servisi Euromaster’da sürücülerle buluşuyor. İzmir Menemen’deki üretim tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton üretim kapasitesi ile ileri teknoloji madeni yağ ve antifriz üreten TOTAL, Türkiye’de hem fabrika ilk dolumda, hem de yetkili ve özel servisler kanalında güçlü bir konuma ve pazar payına sahip. TOTAL, Türkiye’de 46 ilde 138 servis noktasıyla lastikten periyodik araç bakımına kadar müşteri odaklı araç bakım hizmetleri sunan Euromaster’la gerçekleştirmiş olduğu iş birliği ile bu konumu güçlendirmeyi hedefliyor.

Her iki araçtan biri TOTAL kullanıyor

Otomotiv Sanayicileri Derneği’nin (OSD) açıkladığı üretim rakamlarına göre, Türkiye’de üretilen her iki araçtan birinde TOTAL madeni yağları veya antifrizleri kullanılıyor.* İlk dolum yağları aracın motor ömrünü ve verimliliğini etkilediğinden, araçlar için büyük önem arz ediyor. Tüm ürünlerini, orijinal araç üreticileriyle (OEM) uzun yıllara dayanan iş birlikleri ve Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiklerini ifade eden Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, “Bu sebeple Türkiye’de üretilen her iki araçtan birinde TOTAL madeni yağları veya antifrizlerinin kullanılması bir tesadüf değil ve biz bu başarıdan gurur duyuyoruz. Özellikle sektörün en prestijli segmenti olan binek araç motor yağlarında sahip olduğumuz TOTAL ve ELF markaları ile binek araç segmentinde yüzde 15 pazar payı ile sektörde en üst sıralarda yer alıyoruz. Euromaster ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde bu konumu güçlendirmeyi ve müşterilerimize daha yakın olmayı hedefliyoruz” dedi.

“TOTAL ile Türkiye’de de büyüyeceğiz”

Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba ise iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Euromaster servis ağı olarak perakende ve filo müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesi ile Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz. Bunu yapabilmek için de hem ürün kalitesi hem de hizmet standartları ile aynı dili konuşabildiğimiz iş ortaklarına ihtiyacımız var. Bu kapsamda, 2019 yılında filo müşterilerimizin araç bakımları kapsamında TOTAL ile başladığımız yolculuğa, 2020 yılı itibariyle perakende müşterilerimizi de dahil ettik. TOTAL ile gerçekleştirmiş olduğumuz iş birliğinin iki tarafa da büyük katkı sağlayacağına olan inancım sonsuz.”

Hibya Haber Ajansı