istegelsin, birbirinden çeşitli lezzetleri kullanıcılarıyla buluşturuyor

istegelsin, birbirinden çeşitli lezzetleri kullanıcılarıyla buluşturuyor

Vakıf Katılım

7 binden fazla ürünle bir süpermarketten çok daha fazlasını sunan istegelsin, kullanıcılarına çok süper ürünler getiriyor. Online market alışverişine yepyeni markalarla, zengin ürün yelpazesiyle değer katan istegelsin’de kullanıcılar artık Espresso Lab, Özsüt, Gloria Jean’s Coffees, Mado ve Divan’ın birbirinden lezzetli ürünlerine ulaşabiliyor.

 

Kullanıcılarına sunduğu 7 binden fazla ürünle bir süpermarketten çok daha fazlasını sunan istegelsin, yeni markaları bünyesine dahil ederek verdiği çoksüpermarket hizmetine devam ediyor.

 

Gurme kahve kültürünün değişik tatlarını sunan Espresso Lab, sütlü tatlıları ve reçelleriyle damaklarda tat bırakan Özsüt, kahve tutkusunu 50 ülkedeki kahve severlerle paylaşan Gloria Jean’s Coffees, eşsiz lezzetteki dondurmalarıyla Mado, kekleri, kurabiyeleri ve muffinleriyle akıllarda kalan Divan, artık istegelsin’de!

 

istegelsin ailesine katılan yeni markalar, istegelsin’in hizmet verdiği tüm şehirlerde olacak. Ürün gamına her geçen gün birbirinden özel ürünler ekleyen istegelsin, süpermarketlerde bulunabilecek ürünlere ek olarak, mahallenizde süpermarket dışında uğradığınız yerlerden de sevdiğiniz ürünleri sunuyor. Evinizin bütün ihtiyaçlarını seçtiğiniz saatte kapınıza getiren istegelsin, bir süpermarketten daha fazlası oluyor!


Hibya Haber Ajansı