Yolcu360 ile yol açık, yola çık

Yolcu360 ile yol açık, yola çık

Vakıf Katılım

Geniş portföyü ve karşılaştırmalı çözümleri sayesinde misafirlerine en uygun otomobili kolaylıkla seçme şansı tanıyan araç kiralama platformu Yolcu360, yeni reklam filmi ile ekranlarda yerini aldı. Pandemi sonrasında artan araç kiralama taleplerine cevap niteliğindeki reklam filmi; platformun kullanım kolaylığının yanı sıra her zevk ve ihtiyaca yönelik araç gamına da vurgu yapıyor.

Pandemi sonrasında özellikle bireysel araç kiralama alanında yaşanan artış, sektörü hareketlendirdi. Salgın öncesinde araç kiralama alışkanlığı bulunmayanların dahi tercih etmeye başladığı bireysel araç kiralama hizmeti, gittikçe günlük hayatın da bir parçası haline gelmeye başladı. Sektör verilerine göre sadece Haziran ayında kiralamalarda yüzde 60 yükseliş bekleniyor. Ancak hem şehir içi hem de şehirlerarası seyahatlerdeki talep fazlalığı; bireysel zevk ve ihtiyaca göre otomobil seçimini de zorlaştırıyor.

Geniş portföyü ve karşılaştırmalı çözümleri sayesinde misafirlerine en uygun aracı kolaylıkla seçme şansı tanıyan araç kiralama platformu Yolcu360, tam da bu noktaya işaret eden yeni reklam filmi ile ekranlarda yerini aldı.

Misafirlerinin beklenti ve isteklerini dinleyip, onlara yönelik çözümler sunmayı hedefleyen platformun; farklı yaş, tarz ve ihtiyaçlara karşılık veren geniş araç gamına vurgu yapan reklam filmi, markanın emsallerinden ayrıştığı ana nokta olan hızlı ve kolay altyapısını da gözler önüne seriyor. Kullanılan “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla hem normalleşme dönemine hem de kiralama kolaylığına dikkat çekiliyor.

İlk günden bu yana misafir mutluluğu odaklı hareket ettiklerini belirten Yolcu360’ın CEO’su Umut Yıldırım, “Yolcu360’ı ziyaret edenler istedikleri segmentte, ihtiyaçlarına yönelik otomobili, en uygun fiyatla dakikalar içinde kiralayabiliyor. Misafirlerimiz, strese ve masrafa girmeden binlerce marka ve model arasından seçim yapabiliyor. Yeni reklam filmimizde de sunduğumuz bu avantajlara vurgu yapmak istedik. Platformumuzun hızlı, dinamik ve seçeneği geniş alt yapısını misafirlerimize kurumumuz gibi genç ve renkli bir dille anlatmaya çalıştık. Normalleşme döneminde yola çıkmaya hazır herkesin sunduğumuz çözümlerle yanındayız” dedi.

Kurumsal kanalda da iddialıyız

Sadece bireysel kiralamalarda değil, sundukları kurumsal çözümlerle de önemli bir iş ortağı olduklarını anlatan Yıldırım, “İster bireysel ister kurumsal ihtiyaçlara yönelik her talebe cevap verebilecek bir altyapıya sahibiz. Tüm kanallara yönelik hızlı ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Geniş araç portföyümüz sayesinde sadece bireysel değil, operasyonel kiralamalarda da iyi bir çözüm ortağıyız” dedi.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Yolcu360

Reklamveren Yetkilileri: Gökhan Karaoğlu, M. Caner Çolakoğlu

PR Ajansı ve Yetkilisi: TimePR, Sevda Solak

Reklam Ajansı: Yok

Yaratıcı Ekip: Nilay Tuncay, Gökhan Karaoğlu, M. Caner Çolakoğlu

Marka Ekibi: Umut Yıldırım, Gökhan Karaoğlu, Selçuk Ersoy

Stratejik Planlama Ekibi: Tayfur Sonkaya, Gökhan Karaoğlu, Selçuk Ersoy

Prodüksiyon Ekibi: Hacıyatmaz Film

Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz Film

Post Prodüksiyon: Hacıyatmaz Film

Yönetmen: Ali Can Zeren

Kullanılan Mecralar: TV, Dijital Medya, Radyo

Medya Ajansı: Speed Medya

Hibya Haber Ajansı