AstraZeneca Türkiye, üç yıldır üst üste “Türkiye'nin En İyi İşverenleri” arasında

AstraZeneca Türkiye, üç yıldır üst üste “Türkiye'nin En İyi İşverenleri” arasında

Vakıf Katılım

“Yaşama değer katan ilaçları keşfetmek için bilimin sınırlarını zorlamak” hedefiyle, hastaların hayatlarında anlamlı bir fark yaratmak için çalışan AstraZeneca Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü'nün 21 Nisan 2020 tarihinde açıkladığı “Türkiye'nin En İyi İşverenleri – Great Place to Work Listesi”nde 250-500 çalışan kategorisinde yerini aldı.

Great Place to Work Enstitüsü, Türkiye'de sekizinci kez düzenlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri – Great Place to Work Listesi'ni açıkladı. Araştırma, geliştirme, temel ilaçların ve uzmanlık ürünlerinin üretimi, pazarlanması ve bu hizmetlerin sunulması alanında faaliyet gösteren, dünyanın önde gelen yenilikçi ve araştırmacı ilaç şirketlerinden biri olan AstraZeneca Türkiye de üçüncü kez bu listeye girmeye hak kazanan şirketlerden biri oldu. 

“Yenilikçi ilaçları sağlığın hizmetine sunmayı hedefliyoruz”
AstraZeneca Türkiye'nin başarısını değerlendiren AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Feyza Aysan şunları söyledi: Türkiye'de 400 kişiyi aşkın kadromuzla hastaların hayatlarında anlamlı bir fark yaratacak yenilikçi ilaçları sağlığın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. 'İnsana Saygı' ilkemiz doğrultusunda önce insanı merkeze koyarak çalışanlarımızın iş-özel yaşam dengesini ve çalışan bağlılığını sağlama odaklı esnek çalışma ve esnek yan haklar gibi pek çok motivasyonel uygulamayı Türkiye'de hayata geçiren ilk firmalardan biriyiz. Sürdürülebilir başarıyı hedefleyen, üretken, insana değer veren yenilikçi ve eşitlikçi insan kaynakları kültürümüzle sürekli gelişime inanıyoruz. AstraZeneca İnsan Kaynakları Ekibi olarak yeni trendleri takip edip AstraZeneca'ya uyarlıyor, çalışanlarımızı iş hayatlarında destekleyerek başarılı olmalarını sağlayacak fırsatlar oluşturmak için çalışıyoruz. Sadece bilimsel anlamda öncülerden biri olmakla da yetinmiyor içinde faaliyet gösterdiğimiz toplumlara ve doğaya katkı sağlamaya yorulmadan devam ediyoruz. Kurumsal değerlerimize, sürdürülebilirliğe, yenilikçi tedavileri sağlığın hizmetine sunmaya, iyi bir işyeri olmaya ve çalışan gelişimine olan bağlılığımızla daha nice başarılara birlikte imza atacağız.”

Hibya Haber Ajansı