Doğal yaşam Trendineşık çözüm silverline strong

Doğal yaşam Trendineşık çözüm silverline strong

Vakıf Katılım

Evin en özel buluşma noktası mutfaklar bu trendin belki de en önemlialanı. Silverline’nın duvar tipi davlumbazı Strong, güncel mutfak yüzeylerindegörülen malzemelerin ön panel olarak kullanılması ile mutfakta kesintisiz doğalbir yüzey oluştururken, davlumbazın mutfak stiline kolayca entegre edilmesinive ürünün doğallığı ile ön plana çıkmasını sağlıyor.

 

Karmaşadan arındırılmış mekanlarda, sadelik, doğallık ve doğal malzemekullanımı yeni yaşam trendi olarak evlerde hızla kendine yer açtı. Silverline’nınödüllü duvar tipi davlumbazı Strong, havalandırma fonksiyonunu gizleyentasarımı ve doğal malzeme kullanımı ile doğal yaşam trendine uyum sağlıyor. Ceracor(porselen levha) ve Corian malzemeler ile farklı doku ve bitişlerde tamamlanantasarım, kesintisiz yüzey oluşturarak doğallığın mutfaklarda yer almasınısağlıyor. Açılı ön yüzeye son derece sade ikonlar ile yerleştirilmiş kontrolpaneli, panelin altına ustalıkla gizlenmiş gün ışığı led aydınlatması vehavalandırma fonksiyonu ile Strong, mutfağın doğal bir parçası olarak güçlü birduruş sergiliyor. Oxido oil (petrol kahvesi)ve luxury cement (çimento grisi) iki farklı renk seçeneği, kolay temizlenebilenve çizilmeyen pürüzsüz yüzeyi ile sade ve asil… A sınıfı enerji seviyesi ileçevreye duyarlı motor teknolojisine sahip davlumbaz, sessiz ve güçlü çekişperformansı ile tasarım ve işlevselliği kusursuz bir şekilde buluşturuyor.

Tasarım vefonksiyonellikte uluslararası ödüllerle tescillenen başarı…

Başarısını dünyanınen prestijli ödül kuruluşu Plus X’ten yüksek kalite, tasarım, kullanım kolaylığı vefonksiyonellik kategorilerinde aldığı 4 ödülle tescilleyen Strong, IF Design,InternationalDesign Awards (IDA) ve A’Design Award tarafından da bir çok kategoride ödüllendirildi.


Hibya Haber Ajansı