İstanbulluları sanatla buluşturacak etkinlikler D&R’da

İstanbulluları sanatla buluşturacak etkinlikler D&R’da

Vakıf Katılım

Edebiyat ve müzik tutkunları, D&R’ın düzenlediği imza günlerinde birbirinden önemli isimlerle bir araya geliyor. Ece Üner, Şengül Boybaş, Nilgün Belgün, Hakan Mengüç ve Ali Aksöz, hafta sonu gerçekleşecek etkinlikler kapsamında hayranlarıyla D&R mağazalarında buluşuyor. Neyzen ve yazar Hakan Mengüç, aynı zamanda imza gününde mini bir performans sergileyecek.

 

“Atiye”ye ilham veren Şengül Boybaş D&R’da okurlarıyla buluşuyor

Atiye dizisine ilham veren “Dünyanın Uyanışı” romanının yazarı Şengül Boybaş, okurlarla D&R’da buluşuyor. 15 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’de D&R Zorlu’da düzenlenecek etkinlikte Boybaş, Göbeklitepe’nin gizemli hikayesini anlattığı kitabını sevenleri için imzalayacak.

 

D&R Capitol’ün konuğu Nilgün Belgün

Sevilen oyuncu ve yazar Nilgün Belgün, “Hayatla Geçinmeyi Seçtim” adlı kitabını okurları için imzalıyor. Belgün’ün sevenleriyle bir araya geleceği etkinlik, 15 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak. İmza gününe D&R Capitol ev sahipliği yapacak.

 

Ali Aksöz ilk imza gününü D&R’da düzenliyor

Oyuncu Ali Aksöz, ilk imza gününde D&R’a konuk oluyor. Aksöz, çoğunluğu yol hikâyelerinden ve kendi anılarından oluşan “Gölgedeki Adam” isimli kitabını 15 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da D&R Kanyon’da imzalayacak.

 

Hakan Mengüç canlı performans sergileyecek

Tasavvuf ve sufizmin Türkiye’deki genç temsilcilerinden Hakan Mengüç,yeni kitabı “Hiç Bir Karşılaşma Tesadüf Değildir”in imza gününde kitapseverlerle buluşuyor. Mengüç, arayış içinde olan genç bir sufi ile aklı karışık bir kızın yolculuğunu anlattığı kitabını 15 Şubat Pazar günü saat 17.30’da D&R İstinyePark’ta imzalayacak. Hakan Mengüç, etkinlikte canlı ney performansı da sergileyecek.

 

Sunucu Ece Üner D&R’a konuk oluyor

Başarılı haber sunucusu Ece Üner, D&R Beyoğlu mağazasında imza günü düzenliyor. 16 Şubat Pazar günü saat 15.00’de başlayacak etkinlikte Üner, “Olduğu Gibi” isimli kitabını hayranları için imzalayacak.

 


Hibya Haber Ajansı