Tek tuşla sağlıklı karışımlar

Tek tuşla sağlıklı karışımlar

Vakıf Katılım

Fakir Dynamic, yazın bunaltan sıcaklarında sağlıklı ve serinleten karışımları tek tuşla hazırlama imkanı veriyor.

Yaz mevsimi etkisini iyice artırırken bunaltıcı sıcaklar vücutta hem sıvı hem de vitamin kaybına neden oluyor. Bol sıvı ve vitamin tedarik etmenin en etkili yolu ev yapımı meyve suları, sağlıklı smoothieler ve çeşitli karışımlar.

Birbirinden sağlıklı karışımlar hazırlamak isteyenlere Fakir Dynamic kişisel blender mucizeler sunuyor. Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz kırma özelliği bulunan Dynamic ile zencefil, hurma, kuru incir, muz, çilek, fesleğen, nane, yaban mersini gibi birçok sağlıklı yiyeceği içeren karışımlar yapılabiliyor. Ayrıca vücudu toksinlerden arındırmak için çeşitli detoks içecekleri ve serinleten lezzetli frozenlar hazırlamak da mümkün.

Farklı tatlar keşfetmek isteyenler, 570 ml ve 400 ml kapasiteli BPA Free karıştırma şişeleri ile bol vitaminli, sağlıklı içecekler ortaya çıkaracak. Fakir Dynamic, 600 w motor gücü ve keskin bıçakları sayesinde kahve çekirdeği, baharat gibi gıdaları da ayrı 180 ml’lik öğütücü kabında tek tuşla rahatça öğütebiliyor. Rouge, rosie, violet ve turquoise renk seçeneklerine sahip cihaz, tasarımıyla mutfaklarınıza şıklık katıyor. Kompakt ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Fakir Dynamic el yakmayan, kaydırmaz silikon tutucuları, sızdırmaz kapaklarının yanı sıra kaymaz tabanıyla güvenle kullanılabiliyor.

Elektrikli ev aletlerinin öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte, üstün teknolojili ürünleriyle nesillerdir hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı