Rengarenk Vespa’lar, “Bana Özel Vespa’m” uygulamasıyla fiyat garantili ön satışta

Rengarenk Vespa’lar, “Bana Özel Vespa’m” uygulamasıyla fiyat garantili ön satışta

Vakıf Katılım

İkonik motosiklet markası Vespa, bu yaz rengarenk Vespa modellerinden birine sahip olma hayali kuranlara özel bir uygulama sunuyor. Uygulamaya göre Vespaseverler, Vespa’nın ürün gamında yer alan farklı renk ve özel koleksiyon modellerinden dilediğini fiyat garantili ön satışla sipariş edebiliyor.

Türkiye’de Doğan Holding tarafından temsil edilen ikonik motosiklet markası Vespa, gerçekleşen yoğun talebi karşılayabilmek için “Bana Özel Vespa’m” adında yeni bir uygulamayı devreye alıyor. Bu yaz rengarenk Vespa modellerinden birine sahip olma hayali kuranlara özel, fiyat garantili ön satış uygulamasıyla Vespaseverler diledikleri renk ve modelde Vespa’nın sahibi olabilecekler. Üstelik kullanıcılar bu uygulama sayesinde sabit fiyat ayrıcalığından da yararlanıp avantaj sağlıyorlar.

Konuyu değerlendiren Vespa Türkiye Pazarlama Müdürü Şirin Yurtseven, dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Covid-19 salgını sonrası kişisel mobilitenin daha da arttığını ve buna bağlı olarak taleplerde artış gözlemlediklerini belirterek; “Hem artan talebi geri çevirmemek hem de herkesin gönlünden geçen modele sahip olmasını sağlamak için yeni bir fiyat garantili ön sipariş uygulmasını devreye aldık. Normal koşullarda müşterilerimiz stoklarımızdaki renk ve modellerden seçim yapmak durumundaydı. Yeni uygulamamızla beraber ise ülkemizdeki Vespa severler, İtalya’da üretilen hangi model varsa onu seçme şansına sahip olabiliyorlar. Yakında yeni hizmetlerimizi de devreye alarak artan taleplere cevap vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı