Huobi Türkiye'den kullanıcılarına en avantajlı komisyon oranlarıyla işlem yapma fırsatı

Huobi Türkiye'den kullanıcılarına en avantajlı komisyon oranlarıyla işlem yapma fırsatı

Vakıf Katılım

30 Eylül'e kadar sürecek kampanya kapsamında hesabında en az 2 BTC değerinde kripto para bulunduran ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan Huobi kullanıcıları 200'ün üzerindeki kripto para biriminin alım satım işlemlerinde %0,055 komisyon oranı avantajından faydalanabilecekler. 
 
Dünyanın önde gelen dijital varlık alım satım platformu Huobi, Türkiye'deki kullanıcılarına en düşük komisyon oranıyla kripto para alım satım imkânı sunuyor. 30 Eylül 2020'ye kadar sürecek kampanya kapsamında Huobi Türkiye, hesabında en az 2 BTC değerinde kripto para bulunduran ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamış olan tüm kullanıcılar için kripto para alım satım işlemlerinde komisyon oranını %0,055'ye indiriyor. Halihazırda hesabında 2 BTC değerinde kripto para bulundurmayan kullanıcılar, hesap bakiyelerinin değeri 2 BTC'nin üzerine çıktığında kampanyaya dahil olabiliyor.
 
Kullanıcılar, hesaplarında 2 BTC değerinde kripto para bulundurmasa da sektöre göre avantajlı komisyon oranlarından yararlanabiliyorlar. Kimlik doğrulamasını tamamlayan tüm kullanıcılar temel oranda %0,099 ile işlem yaparken, Huobi platformunun kripto para birimi olan Huobi Token ile ödeme yaptıklarında %0,07'lik komisyon oranından faydalanabiliyorlar.

Kampanya hakkında görüşlerini paylaşan Huobi Türkiye Genel Müdürü Alphan Göğüş şu açıklamayı yaptı: “Huobi, dünya çapında 12 milyondan fazla kullanıcının günde ortalama 1 milyar dolarlık işlem yaptığı bir platform. Dolayısıyla kullanıcılarımız likidite ve hacim açısından çok güçlü bir platformda işlem yapmanın avantajına sahip. Biliyoruz ki, kripto para yatırımcılarının birçoğu kullandıkları platformlarda tahtaların donmasından şikayet ediyorlar. Huobi'de, yapılan düzenli yatırımlarla geliştirilen altyapılarımız sayesinde işlem sürekliliğinde kesinti yaşanmıyor. Kullanıcılarımız tüm bu avantajların yanında sektörün en uygun komisyon oranlarıyla işlem yapma ayrıcalığını da yaşıyor. Şimdi, %0,055 komisyon oranı kampanyamız ile kullanıcılarımızın daha da düşük komisyondan faydalanabilecekler. Önümüzdeki dönemde de Türkiye'deki kullanıcılarımıza yeni avantajlar sunmaya devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı