Tayvanlı firmalar medikal ürünlerini online tanıttı

Tayvanlı firmalar medikal ürünlerini online tanıttı

Vakıf Katılım

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) ve Tayvan Dışişleri Bakanlığı (MOFA) himayesinde online bir araya gelen Eped, Hilios ve Biosensetek firmaları medikal ürünler alanındaki başarıları ile küresel pazarlarda söz sahibi olmaya aday

Tayvan’ın önde gelen üç firması en son teknolojiden yararlanarak ürettikleri medikal/ cerrahi ürünlerini Türk alıcılara ve basına tanıtmak için çevrim içi ürün lansmanını gerçekleştirdi. Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) üyesi olan 3 firma EXPOMED fuarının Covid-19 nedeniyle Kasım ayına ertelenmesi üzerine fuarda tanıtacakları ürünlerini çevrim içi tanıttı. Medikal ürünler alanındaki uzmanlığı ile bilinen Tayvanlı firmalar son yıllarda medikal ürünlere talebin artması ile dünyada büyük ilgi görmeye başladı.

Ticari bağlantıları genişletmek için 185 çevrim içi etkinlik

Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA), pandemi sonrası online ticaret faaliyetlerini tüm dünyada arttırdı. TAITRA, 2020 yılının başından şu ana kadar fuarlar, konferanslar, ürün lansmanları, seminerler, basın toplantıları ve ticari misyonlar dahil 185 online etkinlik düzenledi.

Ürünlerinin özelliklerini aktardılar

Minimal invaziv cerrahi alanında lider bir şirket olan EPED firması lansmanda beyin ve sinir cerrahisi (Nöroşirürji), kraniyofasiyal, kulak, burun, boğaz, plastik, estetik ve diğer minimal invaziv cerrahi uygulamaları için en son stereotaktik cerrahi navigasyon sistemlerini tanıttı.

Etkinlikte kasları gevşetmeyi ve ağrıyı etkili bir şekilde hafifletmeyi amaçlayan kızılötesi fizyoterapi cihazının özelliklerini anlatan HILIOS firması tüm ürünlerini Tayvan’da üretiyor ve küresel pazarlardaki alıcılarına ulaştırıyor.

Hastaların hayati belirtilerinin gerçek zamanlı izlenmesi için özel olarak tasarlanmış ürünleri ile dikkat çeken BIOSENSETEK firması biyoelektrik-fizyolojik sensör, sinyal işleme araçlarının geliştirilmesine odaklanan lider bir araştırma ve tasarım şirketi olarak tanınıyor. Firma toplantıda merkezi hayati belirtiler monitörününün özelliklerini katılımcılarla paylaştı.

Hibya Haber Ajansı