Boğaziçi Üniversitesi’nde 6 enstitü ve 57 farklı yüksek lisans programı ile tanışın

Boğaziçi Üniversitesi’nde 6 enstitü ve 57 farklı yüksek lisans programı ile tanışın

Vakıf Katılım

Boğaziçi Üniversitesi tarafından lisans mezunları ve eğitimlerini bir adım öteye taşıyarak uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olarak düzenlenen Lisansüstü Programları Tanıtım Günü, 2 Mayıs Cumartesi günü Zoom platformu üzerinden 12.30-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde sunulan Yüksek Lisans ve Doktora programlarını tanımak isteyen adaylar, bu dönem uygulanmakta olan sosyal mesafe kuralları gereği, Zoom platformunda düzenlenecek etkinlikte programlar hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Etkinlik kapsamında Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, Çevre Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü programlarının tanıtımları yapılacak.

Adaylar etkinlikte Yüksek Lisans, Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları hakkında merak ettikleri soruları yöneltebilecek ve lisansüstü programlarının yanı sıra, akademik hayat ve kariyer planlarıyla ilgili de bilgilenme imkanı bulacaklar.

2 Mayıs 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek programda tanıtım sunumları ve seminerler yer alacak. Seminerler sırasında ayrıca, 12.00-17.30 saatleri arasında, Bilgilendirme Odası-Help Desk’e soru iletilebilecek. Gelen sorular Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yanıtlanacak.
Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günü - Graduate Programs Open Day 2020'ye katılım için linkteki formu doldurulması gerekmektedir.

Bilgi ve başvuru için : https://bit.ly/2VuMUyN


Detaylı bilgi için:
http://adaylar.boun.edu.tr/tr-TR/Sayfa/Basvuru/Lisansustu/Tum

http://adaylar.boun.edu.tr/en-EN/Page/Admissions/Graduate/All


Hibya Haber Ajansı