Hilton İstanbul Bomonti’den iş toplantılarına özel açık havada temassız kahvaltı

Hilton İstanbul Bomonti’den iş toplantılarına özel açık havada temassız kahvaltı

Vakıf Katılım

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, iş toplantılarını açık havaya taşımak isteyenler için yeni kahvaltı servisi Business Breakfast’ı hayata geçiriyor. 1 Temmuz’dan itibaren, hafta içi her gün 08.30 ile 11.00 saatleri arasında, Hilton İstanbul Bomonti’nin Grand Lobby Terrace alanında servis edilecek olan Business Breakfast, hijyen standartlarını üst seviyeye taşıyan Bento Box kutularında temassız olarak sunulacak.

 

Bomonti’nin yükselen değeri Hilton İstanbul Bomonti, 1 Temmuz’dan itibaren servis edeceği Business Breakfast ile iş toplantılarını açık havada keyfe dönüştürmek isteyen misafirlerini bekliyor. Misafirlerinin sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde zaman geçirmesi için otelin tüm alanlarında bir dizi önlemi hayata geçiren Hilton İstanbul Bomonti, Grand Lobby Terrace alanındaki kahvaltı servislerini de teması minimuma indiren Bento Box kutularında gerçekleştiriyor.

 

Sıcak ve soğuk yiyecekler için ayrı ayrı tabaklarda sunulacak olan Business Breakfast, şefin seçimiyle mevsimine göre en lezzetli ürünlerle, günlük olarak güncellenecek. Ekmekler ve diğer unlu mamuller ise kişiye özel kağıt poşetlerde servis edilecek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin sosyal mesafe kurallarına uygun, ferah ve geniş oturma alanlarına sahip olan Grand Lobby Terrace alanında, Bento Box kutularında servis edilecek olan Business Breakfast, soğuk tabaklar için 75 TL+KDV; sıcak tabaklar için 100 TL+KDV’den misafirleriyle buluşacak.

 

CleanStay güvencesi ile her zamankinden temiz ve güvenli deneyimler

Hilton İstanbul Bomonti’nin de dahil olduğu dünya genelindeki tüm Hilton otellerinde uygulanmaya başlayan CleanStay programı kapsamında, Hilton misafirlerini bu yazdan itibaren çok daha temiz ve daha güvenli bir konaklama deneyimi bekliyor. Hilton’larda konaklayan misafirler otele girdikleri andan itibaren hiçbir şeye dokunmadan telefonlarını kullanarak QR kodlarıyla oteldeki tüm menüyü görebiliyor. Otel odasında en çok temas edilen 10 nokta detaylı olarak temizleniyor ve her bir yüzey için ayrı bez kullanılıyor. Temizlik tamamlandığında ise odalar mühürleniyor ve misafirler odaya geldiğinde mührü ilk kendileri açıyor.

 

Sağlık Bakanlığı’nın hijyen koşullarını ve sertifikasyon sürecindeki ek tedbirleri kısa sürede yerine getirerek Güvenli Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazanan İstanbul’daki ilk Hilton oteli olan Hilton İstanbul Bomonti, misafirlerine otelin tüm alanlarında temiz ve güvenli deneyimler yaşatıyor.


Hibya Haber Ajansı