Likit Ruh

Likit Ruh

Vakıf Katılım

Raci Bey, on yıllar sonra İstanbul'a dönen eski öğrencisi Fehim, Fehim'in eski aşkı Deniz, Deniz'i terk eden kocası Güngör, artık sınıfta oturmaya tahammül edemeyen Cem, kahvede karşılaştığı uzun boylu esmer kız , Suriyeli öğretmen Fadi ve oğlu Halim, Cihangir'de çok soğuk 12 günde geçen bir hikâye. Fehim neden geri döndü? Geçmişin hayalleri bugün gerçek bazı mi? İlk romanı Hodbinler ile Saruhan Doğan'ın rüyalarının gerçeğinin karıştığı, elinizin bırakamayacağınız yeni romanı Likit Ruh .

“... Cıva nehirlerinde yüzdüğümüz, sabah uyanıp pencereden baktığımızda ufka kadar için çatı dağlarının kullanılabilir olduğumuz –ç arasında bir yolculukığımız bu şehrimizi sevmeyi öğrenmiştik– selüloz kirpiklerinin soluk ışıkta parlıyor gecelerinde televizyonları kapatıp diğerlaştırmaktır , haydi tahmin et Yadigâr, onun şey, onun şey yolundaymış ... ”

 

Saruhan Doğan

1967'de Stockholm'de doğdu, 3 yaşından sonra İstanbul'da yaşadı. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü sonrası Londra İktisat Fakültesi ekonomi master'ı yaptı. Sonraki yıllar yerli-yabancı bankalarda hazineci ve yatırım bankacısı olarak çalışarak geçti. Bugünse hem bir aracı kurumda yönetim kurulu üyeliği hem de sizinle yapıyor.

Hayykitap'tan yayımlanan kitapları:

Likit Ruh , Haziran 2020

Hodbinler, Haziran 2018

'Likit Ruh'

Teknik Özellikler

 

Yazar: Saruhan Doğan

Yayınevi: Hayykitap 746

Kategori: Edebiyat 141

Türü: EDEBİYAT / Roman

Birinci baskı: Haziran 2020

Sayfa sayısı: 256

Ebat: 13,5 x21 santimetre

ISBN : 978-625-7909-56-3

Barkod: 9786257909563


Hibya Haber Ajansı