Alya Onist’in yüzde 25’inin satışı 2 ayda tamamlandı

Alya Onist’in yüzde 25’inin satışı 2 ayda tamamlandı

Vakıf Katılım

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan Alya Onist’e yatırımcı akını yaşanıyor. Destek paketinin sunduğu; 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını, kişiye özel ödeme seçenekleriyle destekleyen projenin satışlarında, 2 aydır rekor bir yükseliş yaşıyor. Hemen tapu özelliğine sahip projenin yüzde 25’inin satışı, bu dönemde tamamlandı. Böylelikle geçtiğimiz yılın aralık ayında satışa çıkan projenin yaklaşık yüzde 75’lik kısmının satışı gerçekleşmiş oldu. Teslimlerin eylül ayında başlayacağı projede daire fiyatları, 600 bin TL’den başlıyor.

 

Konumu ve donanımıyla Beylikdüzü’nün prestij projesi olarak gösterilen Alya Onist’de destek paketine ek olarak sundukları kişiye özel ödeme seçenekleri ile hemen tapu avantajının yatırımcı taleplerini daha da yukarıya taşıdığını belirten Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Pandemi, bir konutta aranan özellikleri değiştirdi. Yatırımcılar, daha çok yeşil alanı olan, geniş bahçeli ve tamamlanmış konutlar arıyor. Alya Onist projemiz, sunduğu mahalle konsepti ve teslimlerin eylülde başlayacak olmasıyla bu beklentiyi karşıladı. Son 2 ayda, projemizin yüzde 25’inin satışını tamamlandık” dedi.

 

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında hayata geçirilen Alya Onist; konsepti, donanımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek katma değeriyle bölgenin en prestijli projesi olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu yatay mimari tasarımı, geniş bahçeli dairelerinden oluşan geleneksel mahalle konsepti ile pandemi döneminde oluşan yeni konut trendine liderlik ediyor. 120 ile 290 metrekare arasında 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan toplam 106 daire bulunan projede fiyatlar, 600 bin TL’den başlıyor.

 

Alya Onist’in destek paketine ilk dâhil olan projelerden biri olduğuna dikkat çeken Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

 

Satış ofisi hareketliliği, ay sonunda tamamlanacağını gösteriyor

“İstanbul’un hızla gelişen bir bölgesi olan Beylikdüzü’ndeki köklü inşaat tecrübemiz ile her geçen gün yeni yatırımcılarımızı bünyemize kazandırıyoruz. Alya Onist projemizde destek paketinin sunduğu avantajlara ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılarımızla buluşturduk. Projemizin konumu ve donanımı ile pandemi döneminde oluşan daha büyük, geniş bahçeli ve yeşil alanı bol konut beklentisine bütünlüklü olarak cevap vermesi de talebi tetikledi. 2 ayda projemizin satışlarında ciddi bir mesafe kat ettik. Projemizin yüzde 25’inin satışını, bu dönemde tamamladık. Projemize yönelik talep, beklentimizin çok ötesinde bir artış gösteriyor. Satış ofisimizdeki hareketliliğe yetişmekte zorlanıyoruz. Projemizin kalan kısmının satışını ağustos sonuna kadar tamamlayacağımızı söyleyebiliriz.”

 

Çekirdek ailelere de kalabalık ailelere de yer var!

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattının Kavaklı bölgesinde yer alan Alya Onist, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. 120 ile 290 metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 8 blokta toplam 106 konut olarak tasarlanan proje, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. Projede teslimler bu yılın eylül ayında başlayacak.

 

Beylikdüzü’nün merkezinde

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da yer alan Alya Onist, merkezi lokasyonuyla da yatırımcıları cezbediyor. 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde bulunan proje; okullar bölgesine 2 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor

Yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Onist, az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje; içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıylada da bu konsepti tamamlıyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.


Hibya Haber Ajansı