Mitsubishi Heavy İndustries'den dizayn ödüllü split klimalar

Mitsubishi Heavy İndustries'den dizayn ödüllü split klimalar

Vakıf Katılım

Mitsubishi Heavy split klimalar, Japon teknolojisini İtalyan estetiğiyle buluşturarak evlere konfor ve estetik katıyor. Yeni nesil çevre dostu R32 soğutucu akışkanlı Mitsubishi Heavy split klimalar, iç mekanların hava konforunu yükseltirken, bulunduğu ortama zerafeti ve şıklığı da getiriyor.

Koronavirüs pandemisi sebebiyle kendimiz ve toplumun sağlığını korumak adına günlerimizin büyük bir kısmını evde geçiriyoruz. #Evdekal’dığımız şu günlerde çevremizdeki sahip olduğumuz eşyaları incelemek ve çevremizi güzelleştirmek için normalden daha fazla zaman bulduğumuz bir gerçek. Evlerimizde bulunan her eşya gibi klimalarımızın da güzellik algımıza ve genel dekorasyonumuza uyması önemli. Enerji verimliliği yüksek Mitsubishi Heavy duvar tipi split klimalar ile evinizi serinletirken, odanızın dekorasyonuna katkıda bulunabilirsiniz.

Klima gibi yüksek teknolojili cihazlar alırken doğal olarak önceliğimiz klimanın teknolojik özellikleri, enerji verimliliği ve çevreciliği gibi konular oluyor. Öncelikli olan bu kriterleri karşılamak adına Mitsubishi Heavy Industries konsept mağazalarımızda bulunan tüm klimalarımızda yeni nesil çevre dostu R32 Soğutucu Akışkan kullanılarak daha çevreci ve enerji verimliliği yüksek cihazları kullanıcı ile buluşturuyoruz. Tüm bu kriterlerin yanı sıra evimizin dekorasyonunun bir parçası haline gelen klimalarımızın estetik kaygılarımıza da cevap vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Tasarım ödüllü çizgileriyle dikkat çeken Mitsubishi Heavy split klimalar, üstün Japon teknolojisi ve İtalyan estetiğini harmanlayarak bir klimadan beklenebilecek tüm unsurları karşılıyor. Tasarımları Milano’daki Tensa Slr endüstriyel tasarım stüdyosunda gerçekleştirilen Mitsubishi Heavy split klimalar, Diamond serisinde bulunan titanyum renk seçeneğiyle, renkli klima kategorisinde de öne çıkıyor.

Zarif ve Eskimeyen Tasarım

Zamana meydan okuyan tasarımı, yumuşak geçişli ve stil sahibi çizgileriyle dikkat çeken Diamond serisi klimalar her türlü iç mekâna uyum sağlıyor. 2017 yılında ADESIGN’da Gümüş Tasarım Ödülü kazanan bu klimalar, Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’e özgü alerjen temizleme sistemi sayesinde soluduğunuz havayı temizliyor. Hava filtrelerinin kendi kendini temizleme özelliği ile de filtre değiştirme ya da temizleme gibi ek işlemlerle uğraştırmadan cihaz iç aksamının her zaman temiz kalmasını sağlıyor. Trend (ZSP), Premium (ZS), Diamond (ZSX), yüksek kapasite ihtiyaçlarına cevap veren ZR ve ZM olmak üzere beş farklı modelin bulunduğu split klima serisinde kullanıcı dostu özellikler ön plana çıkıyor.

Kendini temizleyen filtreler ile gün boyu temiz ve taze hava

Mitsubishi Heavy split klimaların yıkanabilen fotokatalitik koku önleyici filtreleri sayesinde, odadaki kötü kokuya sebep olan moleküller temizleniyor ve havanın her zaman temiz kalması sağlanıyor. Koku önleme filtresi, yalnızca yıkanıp güneşte kurutularak tekrar kullanılabiliyor.

Hibya Haber Ajansı