Yaz tatili izbirakanogretmenler.com’un yaratıcı etkinlikleriyle keyifli hale geliyor

Yaz tatili izbirakanogretmenler.com’un yaratıcı etkinlikleriyle keyifli hale geliyor

Vakıf Katılım

Adel Kalemcilik, geçtiğimiz yıl öğretmenlerin gelişimi için hayata geçirdiği ve Mart ayından itibaren tüm veli ve öğrencilerin hizmetine sunduğu İz Bırakan Öğretmenler Online Platformu ile çocukları yaz tatilinde eğlenerek öğrenmeye davet ediyor

Nesillerin eğitimine ve gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, Mart ayından itibaren evde daha verimli vakit geçirmeleri için tüm ebeveyn ve öğrencilerin kullanımına açtığı izbirakanogretmenler.com online platformu ile çocukların ve ailelerinin yaz tatilini de renklendiriyor. Vizyon geliştiren farklı içeriklerle ön plana çıkan platform, evde bolca vakit geçirilen bu dönemlerde çocukları, evde aileleriyle birlikte kolaylıkla uygulayabilecekleri eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor.

Yaz tatilini ailece verimli geçirme zamanı

İz Bırakan Öğretmenler Platformu içinde yer alan birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamalar, evde ailece yapabileceğiniz faaliyetleri daha keyifli hale getiriyor. Kullanıcılar, ücretsiz şekilde üye oldukları platformda, video ve görsel anlatım içerikleri sayesinde su, fon kartonu, pastel boya, keçeli kalem gibi basit materyallerle, renkli ve yaratıcı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Platform, parmak boyama, şablon renklendirme gibi zahmet gerektirmeyen tekniklerle anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik birçok etkinlik sunuyor. Aynı zamanda platformda yer alan poster şablonları, öğrencilerin özel günler için de kullanabilecekleri yaratıcı bir kaynak sağlıyor. Böylece çocuklar, yaz tatilinde aileleriyle birlikte hem eğleniyor, hem öğreniyor.

#BirlikteEtkinlik ile buluşuyoruz

İzbirakanogretmenler.com’da yer alan aktiviteleri yapıp sosyal medya hesaplarınızdan Adel Türkiye’yi etiketleyerek, #BirlikteEtkinlik hashtagi ile Instagram’dan paylaşın, yaratıcılığınız herkese ilham olsun.

Platforma mobil, masaüstü cihazları ve tabletler üzerinden rahatlıkla erişebilir, keyifli aktivitelerden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı