Little Caesars’ta pizza bayramı erken başlıyor

Little Caesars’ta pizza bayramı erken başlıyor

Vakıf Katılım

Sevilen pizza markası Little Caesars, bayram coşkusunu erken başlatıyor. Üretimden dağıtım ve teslim aşamasına kadar aldığı yüksek hijyen önlemleriyle ürünlerini hazırlayıp sunan Little Caesars, bayram kampanyası ile ailelerin bayram mutluluğuna ortak olacak, sofraları eşsiz tatlarıyla buluşturacak.

Pizzaseverler, 20-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak “Pizza Bayramı” kapsamında 3 adet orta boy klasik pizzayı 20+20+20 TL’ye satın alabilecekler.

 

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, bayram sevincini benzersiz kampanyalarıyla ve eşsiz lezzetiyle zenginleştirmeye ve çoğaltmaya devam ediyor. Her damak tadına hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars’ta “Pizza Bayramı” başlıyor.

 

Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar doğal pizzalarını müşterilerinin beğenisine sunan Sezar, bu benzersiz kampanya ile ailelerin bayram mutluluğuna ortak olacak. Sevilen pizza markası, Pizza Bayramı Kampanyası ile 3 adet orta boy klasik pizzayı 20+20+20 TL’lik fiyatlarla müşterilerine ulaştıracak. Kampanya 20-31 Temmuz arasında geçerli olacak.

 

Şubelerinde başlattığı ‘Sıfır Temas’ ve DSÖ ölçütlerine uygun dezenfeksiyon uygulamaları kapsamında Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden temassız olarak hazırlıyor ve teslim ediyor. Bu sayede Little Caesars, herkesi güvenle yiyebilecekleri ev yapımı kadar doğal ve lezzetli pizzalar ile buluşturuyor. Pizzaseverlerin çoğalarak artan mutlu anları, benzersiz Little Caesars kampanyaları ve lezzetleri ile dolup taşıyor.

 

Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 ve 0850 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0532 010 52 44 whatsapp sipariş hattından sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı