Arzum ehlikeyf semaver ile bitmeyen çay keyfi

Arzum ehlikeyf semaver ile bitmeyen çay keyfi

Vakıf Katılım

Arzum ailesinin en yeni üyesi Ehlikeyf Semaver, sıcacık sohbetlerinize eşlik ederek keyifli anılarınıza ortak olmaya geldi! Nerede o eski çayların lezzeti dedirtmeyen Ehlikeyf Semaver ile benzersiz bir deneyime hazır olun.

İster evde, ister bahçenizin en güzel köşesinde, ister yazlığınızın balkonunda sıcacık bir çaya kim hayır diyebilir ki? Arzum, vazgeçilmezimiz olan çay tutkusunu en lezzetli haliyle sunan Ehlikeyf Semaver ile gönülleri bir kez daha fethediyor. Arzum Ehlikeyf Semaver, ergonomik tutma sapları, kaynama ve sıcak tutma için farklı renkte ikaz ışıkları sayesinde konfor ve kullanım kolaylığı sağlarken, şık tasarımı ile yaşam alanlarınıza enerji katıyor. Çayın en taze ve keyifli halini sunan Ehlikeyf Semaver ile bu yaz çay keyfiniz hiç bitmesin…

Paslanmaz çelik çay filtresi ve 3,5 litrelik su ısıtıcı kapasitesi ile tam kıvamında demlenen çayınızın uzun süre tadını çıkarmanızı sağlayan Arzum Ehlikeyf Semaver, aynı zamanda fişte unutulması riskine karşı 8 saat sonra otomatik olarak kapanarak risksiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Size ise mis gibi çayın kokusunu içinize çekerek sıcacık çayınızın keyfini çıkartmak kalıyor.

Hibya Haber Ajansı