Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonu için yeni lisansör

Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonu için yeni lisansör

Vakıf Katılım

Ünlü İtalyan özel dikim modaevi Lardini, 2021 İlkbahar sezonundan itibaren TOMMY HILFIGER TAILORED markasının yeni lisansörü olacak ve bu iş segmentinde büyümeye katkı sağlayacak.

Tommy Hilfiger, ünlü İtalyan özel dikim modaevi Lardini’nin TOMMY HILFIGER TAILORED markasının lisansörü olacağını duyurdu. Lardini, 2021 İlkbahar sezonundan itibaren TOMMY HILFIGER TAILORED markalı takım elbiseler, ceketler, ayrı parçalar ve klasik pantolonları tasarlayarak üretimini gerçekleştirecek.

“Özel dikim kalitesi ve mükemmel işçiliği ile dünyaca tanınan Lardini’nin Tailored koleksiyonlarımızın özündeki yenilikçi ve sofistike ruhu ileriye taşımaya devam edeceğine inancımız tam” diyen Tommy Hilfiger Global ve PVH Avrupa CEO’su Martijn Hagman, şöyle devam etti: “Lardini’nin pazardaki uzmanlığından yararlanmanın Avrupa ve Asya’da Tailored ürün kategorilerini daha da genişletmemizi sağlayacağına inanıyoruz.”

Lardini S.p.a. CEO’su Andrea Lardini ise; “En ikonik Amerikan markaları arasında yer alan TOMMY HILFIGER ile bu işbirliğini başlatmaktan gurur duyuyoruz. Lardini’nin mirası ve bilgi birikimi ile Tommy Hilfiger’ın tailored iş segmentini sürekli büyütme vizyonu arasında oluşacak harika sinerji sayesinde bu işbirliğiyle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı