Koçtaş'tan koronavirüs salgını ile mücadeleye destek 

Koçtaş'tan koronavirüs salgını ile mücadeleye destek 

Vakıf Katılım

Koçtaş, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid 19) salgını sebebiyle 65 yaş ve üstü büyüklerimiz ile sağlık çalışanlarına özel avantajlar sunarken, büyük bir özveriyle görev yapan sağlık kurumlarına ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde en çok ihtiyaç duydukları aspiratör cihazı ve eldiven gibi ürünlerin sağlanmasına da destek oldu. Koçtaş ayrıca bu süreçten etkilenen sokak hayvanları için de belediyeler aracılığıyla mama bağışında bulundu.

Türkiye ve dünyada etkisi her geçen gün daha yoğun olarak hissedilen Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Koçtaş, hayata değer katan projelerini sürdürüyor.

Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden verdiği mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla Koçtaş, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Koronavirüs’ten etkilenen vatandaşların tedavisi için hizmete açılan Başıbüyük Ek Hizmet Binası'nın ameliyathane ve yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere 12 adet aspiratör cihazı bağışladı. Koçtaş ek olarak tedarikçilerinin desteğiyle 2 bin adet çamaşır suyu, 100 bin eldiven ve 4 bin pili de hizmet binasının çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere yetkililere ulaştırdı.

Koçtaş ayrıca, bu zor dönemin gerçek kahramanları olan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla kendi çalışanlarına sunduğu %10 indirim kampanyasını koctas.com.tr’de geçerli olmak üzere sağlık çalışanlarına da açtı. Kampanyadan faydalanmak isteyen sağlık çalışanlarının, saglık.gov.tr uzantılı mail adresleriyle kullanıcı üyeliği oluşturmaları yeterli. Alışveriş sırasında mail adreslerine gelecek promosyon kodu ile 1.250 TL’ye kadar olan bu dönemdeki her alışverişlerinde yüzde 10 indirim hakkı kazanacaklar.

Koçtaş, mağazalarının yeniden açılacağı güne kadar mobil uygulamaları ve koctas.com.tr ile kesintisiz hizmet vermeyi sürdürürken, 65 yaş ve üzeri büyüklerimize özel avantajlar sunuyor. Bu yaş grubundaki kişiler evlerindeki tüm ihtiyaçları için 0 850 209 50 50 numaralı Koçtaş Çözüm Merkezi’ni arayabiliyor, öncelikli karşılanma ve tüm siparişlerinde ücretsiz kargo ve montaj avantajından faydalanabiliyorlar. Koçtaş ayrıca, sipariş sırasında talep edildiği takdirde ampul takma, kulp sıkma, dolap kapak ayarı, gevşeyen vidayı sıkma, mobilya ayak ayarı gibi evlerdeki küçük tamirat işlerini de tamamlayarak 65 yaş ve üzeri müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Küçük dostlarımızı da unutmayan Koçtaş, bu süreçte hem sokağa bırakılan hayvanların sayısının artması hem de barınaklara yapılan ziyaretlerin azalması sebebiyle mama bağışı konusunda da çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Koçtaş Kadıköy ve Üsküdar Belediyeleri’nin hayvan barınaklarına toplam 2 ton mama bağışında bulundu.

Koçtaş’ın en önemli önceliğinin çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı olduğunu vurgulayan Koçtaş Pazarlama Direktörü Efe Çapar: “24 Mart tarihinde tüm Türkiye’deki Koçtaş ve Koçtaş Fix mağazalarımızı geçici süreyle kapatma kararı aldık. Bu zorlu süreçte üstümüze düşeni yaparak, gerek sağlık çalışanlarımız, gerek büyüklerimiz, gerekse evde vakit geçiren tüm müşterilerimizin hayatına dokunacak proje ve uygulamaları hayata geçirdik. Bugüne kadar binlerce müşterimizin ihtiyaçlarını karşılamaktan, onlara bu hizmetleri ulaştırmaktan dolayı çok mutluyuz. Mağazalarımızın yeniden açılacağı güne kadar koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasıyla da müşterilerimizin ihtiyacı olabilecek binlerce ürünü hijyen kurallarına uygun olarak 7/24 kendilerine ulaştırmayı sürdürüyoruz. Danışacağınız bir konu olursa, Koçtaş’ın uzman çalışanları 0 850 209 50 50 Çözüm Merkezimiz aracılığıyla evlerinde, telefon başında size yardımcı olmak için hazır. İster evinizde yapacağınız küçük tamirat ya da değişiklikler ister alışverişlerinizle ilgili bizi arayın, uzman çalışanlarımızla size destek olalım. Bu günleri hep birlikte atlatalım” dedi.


Hibya Haber Ajansı