Galaxy Z Flip, Türkiye’de 93 mağazada satışta

Galaxy Z Flip, Türkiye’de 93 mağazada satışta

Vakıf Katılım

Samsung’un dünyada büyük ses getiren yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip, satışa çıkmadan ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, İngiltere, İspanya, Kore, Rusya, Singapur ve bir çok ülkede online siparişlerle tükenmişti. Türkiye’de de 6 Mart itibarıyla mağazalarda satışa çıkar çıkmaz telefonun sipariş stokları tüketicilerin yoğun ilgisi sebebiyle saatler içerisinde tükenmişti.

Büyük talep gören Galaxy Z Flip daha önce seçili 10 mağazada tüketicilerin beğenisine sunulmuştu, Samsung’tan sevindiren haber geldi ve artık tüketiciler seçili 93 mağazada Galaxy Z Flip’i görüp deneyimleme fırsatını yakalayacak ve dilerlerse mağazalardan satın alabilecekler. Parlak Siyah ve Parlak Mor renk seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunulan telefonun KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatı 14.499 TL.

Galaxy Z Flip’i satın alabileceğiniz mağazaların tam listesine şu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.samsung.com/tr/galaxy-z-flip-deneyimi/

 

Samsung Electronics Hakkında

 

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı