Koçtaş ile babanızın hobisine en uygun hediyeyi seçin

Koçtaş ile babanızın hobisine en uygun hediyeyi seçin

Vakıf Katılım

Babalar Günü’nde, babasına hobisine uygun hediye vermek isteyenlerin adresi bu sene de Koçtaş olacak. Koçtaş ayrıca hediye seçiminde kararsız kalanlar için de bir test hazırladı. Koçtaş Yaşayan Evler Blog’da yer alan testi çözerek babanıza en uygun hediyeyi seçebilirsiniz.

Yaşamın olduğu her yeri geliştiren ve güzelleştiren Koçtaş, Babalar Günü’ne özel derlediği ürünler ile hediye arayışına son veriyor. Akıllı cihazlardan kamp ürünlerine, elektrikli el aletlerinden hobi ürünlerine, barbekülerden bahçe ürünlerine kadar birçok kategoride hediye önerisi paylaşan Koçtaş, babalara olan sevgiyi bu özel günde anlatmanın yüzlerce yolunu sunuyor. Koçtaş’ın tavsiyelerinden faydalanarak babanızın hobileri ile daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilir, hediyenizle motivasyon kaynağı olabilirsiniz.

“Bunda bir şey yok ki, ben de yaparım bunu” diyen babalara Bosch darbesiz matkap 489,90 TL’lik, “Arabama gözüm gibi bakarım” diyen babalara Fantom Mangalcı araç tipi süpürge 199,90 TL’lik, “Şu bahçeyi elden geçirmek lazım” diyen babalara Mac Allister elektrikli çim biçme makinesi 549,90 TL’lik, “Doğadan ayrı kalamam” diyen babalara Pavillo Cooldome iki kişilik çadır 169,90 TL’lik, “Mangal başını kimseye bırakmam” diyen babalara ise Villa mangal 299,90 TL’lik fiyatıyla Koçtaş’ta!

https://www.koctas.com.tr/babalar-gunune-ozel

Hediye alırken karar vermekte zorlananlar ise Koçtaş Yaşayan Evler Blog’da yer alan testi çözerek babaları için en ideal hediye alternatiflerine ulaşabilir. Sorulara vereceğiniz yanıtlarla 7 adımda babanızı ne kadar tanıdığınızı görebilir, onun için en uygun hediyeyi seçebilirsiniz.

https://blog.koctas.com.tr/test-babani-anlat-hediye-onerini-soyleyelim/

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş’ın Babalar Günü hediye önerilerini incelemek ve avantajlı fırsatlardan yararlanmak isteyenler, “Sıfır Tolerans” önlemleriyle açılan Koçtaş mağazalarını, Koçtaş mobil uygulamasını ve koctas.com.tr’yi ziyaret edilebilir.

Hibya Haber Ajansı