Hareket Umman Duqm Rafinerisi’nde kritik operasyonlar başarıyla tamamlanmaya devam ediyor

Hareket Umman Duqm Rafinerisi’nde kritik operasyonlar başarıyla tamamlanmaya devam ediyor

Vakıf Katılım

Üstün hizmet anlayışı, deneyimli ve uzman kadrosu, yenilikçi mühendislik çözümleri, makine ve ekipman parkıyla sektörün lider şirketi Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, Umman Sultanlığı’nda inşası devam eden Duqm Rafinerisi için kritik öneme sahip her biri yaklaşık 900 ton ağırlığındaki 9 adet LPG depolama tankının kaldırma operasyonlarını başarıyla tamamladı.

60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, Umman Sultanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan ve Petrofac International Ltd./Samsung Engineering Co. Ltd. ortaklığında inşası süren Duqm Rafinerisi’nin ağır kaldırma yüklenicisi olarak görev yapmaya devam ediyor. Duqm Rafinerisi, yakınında bulunan ham petrol ihracat merkezi ve serbest bölge nedeniyle ülke açısından stratejik bir yatırım olarak öne çıkıyor.

Hareket, Duqm Rafinerisi’nde EPC 2 Sahası’nda kritik öneme sahip kaldırma operasyonlarını başarıyla tamamladı. Hareket, operasyon sürecinde her biri yaklaşık 900 ton ağırlığındaki 9 adet LPG depolama tankını 1250 ton ve 1600 ton kapasiteli iki paletli vinçle kaldırdı. Bu tankların yerleştirilmesiyle rafinerinin inşaatında önemli bir aşama daha Hareket uzmanlığıyla güvenli bir şekilde gerçekleşmiş oldu.


Hibya Haber Ajansı