Little Caesars, pide de pizza çeşitleriyle iftar sofralarında

Little Caesars, pide de pizza çeşitleriyle iftar sofralarında

Vakıf Katılım

Sevilen pizza markası Little Caesars; Ramazan klasiği Pide de Pizza’yı şimdi iki yeni çeşidi ile evlere getiriyor.Bu anlamlı ayda, sokağa çıkamayan ama pide özlemi de çekenleri unutmayan Little Caesars, Klasik Pide de Pizza’nın yanına yeni ikilisi Peynirli Pide de Pizza ve Sucuklu Pide de Pizza’yı satışa sundu.

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, sevilen Ramazan ayı klasiği “Pide de Pizza”yı bu sene de pizza severlerle buluşturuyor. Üstelik bu enfes tat, şimdi iki yeni çeşidi ile iftar sofralarına geliyor.

Dışı Ramazan pidesi içinde enfes Sezar lezzeti olan Pide de Pizza, fırından çıktığı gibi sıcacık iftar ve sahur sofralarına yetişiyor. İftarda sofra başına toplananları lezzeti ve sıcaklığı ile ısıtacak Pide de Pizza, Little Caesars hijyen garantisi ile evlere ulaşıyor.

Günlük açılan taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, sucuk, pastırma, zeytin, yeşil biber, özel Sezar sosundan oluşan enfes içeriği ve üstünü kaplayan ince pizza hamuruyla pideye dönüşen Klasik Pide de Pizza’nın yeni çeşitleri de iftar ve sahurlara farklı lezzetler katmaya hazırlanıyor.

Mevcut dönemde pide almaya gidemeyen, evinden çıkmayan ancak sıcacık Ramazan pidesi arasında tereyağı lezzetini de aklından çıkartamayanlar için menüye yeni eklenen, Peynirli Pide de Pizza ve iftar sofraları sucuksuz olmaz diyenler için Sucuklu Pide de Pizza, Ramazan süresince markanın tüm satış kanalları üzerinden özel kampanya fiyatlarıyla tüketicilerle buluşuyor. Üstelik bu Ramazan dumanı üstünde Pide de Pizza’lar “Sıfır Temas” uygulaması ile siparişle sahurda bile kapıda oluyor.

Pide de Pizza ‘Peynirli’ (Orta) 21.90 TL, Pide de Pizza ‘Sucuklu’ (Orta) 23.90 TL ve Klasik Pide de Pizza ‘Pastırmalı Karışık’ (Orta) ise 28.90 TL’ye satışa sunuluyor.

Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 numaralı telefondan sipariş verebilir ya da Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı