Samsung’dan anlamlı 23 Nisan filmi

Samsung’dan anlamlı 23 Nisan filmi

Vakıf Katılım

Koronavirüs salgını ile mücadele etmek için sosyal izolasyon kuralları gereği evlerimizde kalmak zorunda olduğumuz bu dönemde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tarihimizde ilk defa evlerimizden kutlamaya hazırlanırken Samsung’dan anlamlı bir film geldi.

Bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılına denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutlamaya hazırlanıyoruz. Ancak karşı karşıya kaldığımız koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl toplum olarak sosyal mesafe gereği bir araya gelip etkinliklerle çocuklarımızın neşesine eşlik edemiyor olsak da Samsung bu coşkuyu yayınladığı yeni filminde farklı bir şekilde yansıtıyor.

1924'te bayram olarak kutlanmasına karar verilen “23 Nisan”, bu tarihten 5 yıl sonra 1929’da bütün dünya çocuklarına armağan edildi ve aradan geçen yıllar boyunca Türkiye’de okullarda, sokaklarda ve stadyumlarda coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tarihimizde ilk defa evlerimizden kutlayacağımız bu dönemde Samsung’dan izleyicilere moral verici anlamı bir film geldi.

Samsung Türkiye’nin dijital mecralarda yayınlanan yeni filminde Türk halkının 100 yıldan uzun süredir her zorlukla birlikte mücadele ettiği hatırlatılıyor. Evinde bayram için süslü kıyafetlerini giymiş bir çocuğun gülümseyişi ile başlayan film; balkonlara ve camlara Türk bayrağı asılma görüntüleri ile devam ediyor. Samsung, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bir asrı kutlamak ve birlikte atlatacağımız bu zor günlerde birbirimize destek olmak için 23 Nisan’da herkesi evlerinde coşkuyla bayram kutlamaya ve bu kutlamaları sosyal medyada #EvdeBeraberiz! hashtag'i ile paylaşmaya çağırıyor. Bunu yaparken de Samsung Türkiye sosyal medya hesaplarını herkesin 23 Nisan coşkusunu yaydığı, tüm gün boyunca paylaştığı bir platforma dönüştürerek Türk halkının 100 yıldır yaptığı bir şeyi hatırlatıyor: Bir arada olmak, birlik olmak.

Reklam filmini izlemek için: https://www.instagram.com/p/B_P0h6pgf0I/


Hibya Haber Ajansı