Son dakikacı aşıklara MediaMarkt’tan yeni fırsatlar

Son dakikacı aşıklara MediaMarkt’tan yeni fırsatlar

Vakıf Katılım

MediaMarkt Türkiye, 14 Şubat’a özel hayata geçirdiği “Aşık Olunacak Hediyeler” kampanyasını, sevgilisine hala hediye almamış teknolojiseverler için büyüttü. Buna göre OPPO A9 2020 akıllı telefon 2.199 TL’den satılırken; hediye kitiyle beraber Oral B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası da ekstra hediye edilecek. Ayrıca tüm Huawei tabletlerde yüzde 25 indirim uygulanacak.

 

MediaMarkt, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken; sevgilisine hala hediye almamış teknolojiseverler için günler önce hayata geçirdiği kampanyasını uzatıyor, farklı ürünlerle de yeniliyor. Hem fiyat avantajı hem de bol taksit fırsatı sunan MediaMarkt, “Aşık Olunacak Hediyeler” kampanyası kapsamında OPPO A9 2020’yi 2.199 TL’den satışa çıkarıyor ve yanında hediye de veriyor. Son model akıllı telefonu alan teknolojiseverlere Oral B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası, hediye kitiyle birlikte armağan edilecek.

 

Farklı zevklere farklı hediyeler

Bünyesinde on binlerce çeşit ürün alternatifi bulunduran MediaMarkt, farklı zevklere sahip eşler için farklı kategorilerde indirimli hediye seçenekleri de sunuyor. Kampanya ile güne kahveyle başlayan veya kahvesiz yapamayan sevgililer için Delonghi filtre kahve makinesini 299 TL’den, kişisel bakıma her şeyden daha fazla önem verenler için Remington S6505 saç düzleştiricisini 199 TL’den satan MediaMarkt, aşkını dağa taşa değil de tabletlere yazmak isteyenler için de Huawei tabletlerde yüzde 25 indirim gerçekleştiriyor. Kampanya kapsamında indirime giren son ürün ise 3.899 TL’den satılan dev ekranlı iPhone 7 Plus 32 GB.

 

Sevgiliye özel Hediye Bulucu

MediaMarkt, gerçekleştirdiği indirimlere ek olarak hala hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenler için “Hediye Bulucu” uygulamasını da 14 Şubat’a özel tekrar başlattı. “Hediye Bulucu”; seçenekleri arasında bulunan “Son Teknoloji Sever”, “Ev Kuşu”, “Oyuncu”, “Müzik Sever”, “Jön Gibi Adam” ve “Dünya Güzeli” kategorileriyle eşine hediye almak isteyenler için, sevgililerine özel hediyeler sunuyor.


Hibya Haber Ajansı