BAT 3. kez Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi işvereni ödülünü aldı

BAT 3. kez Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi işvereni ödülünü aldı

Vakıf Katılım

 

Top Employers Institute her yıl şirketleri "yetenek stratejisi, iş gücü planlama, yetenek kazanımı, işe alım ve uyum programları, öğrenim ve gelişim imkânları, performans yönetimi, liderlik gelişimi, kariyer ve başarı yönetimi, ücretlendirme ve yan haklar ile şirket kültürü" kriterlerine göre değerlendiriyor.

Çalışan mutluluğunu şirket kültürünün merkezine koyan uygulamalar ve projelerle, global ve saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmekten mutluluk duyduklarını belirten BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Gökhan Bilgiç, Doğrudan ve dolaylı 3 bini aşkın çalışanımızla büyük bir aile olduğumuz BAT Türkiye’de, tüm çalışanlarımızın potansiyelini gerçekleştirmesine imkân tanıyan, fikirlerini açıkça söyleyebildikleri ve yeni deneyimler edinmeye cesaretlendirildiği bir çalışma ortamı yaratmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz uygulamalarımıza her geçen yıl öncü nitelikte sayabileceğimiz yeni projeleri de ekliyoruz. Fark yaratan tüm çalışmalarımızla 3. kez ‘En İyi İşverenler’ arasında seçilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

BAT Türkiye’nin gelişmiş ve sürdürülebilir bir insan kaynakları stratejisine sahip olduğunun göstergesi olan yeni bir gelişmeyi de paylaşan Bilgiç, “Yakın zamanda gerçekleştirilen yeni bölge yapılanması doğrultusunda BAT Türkiye; Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan’a da liderlik ederek toplam 11 pazardan sorumlu oldu. Bu gelişme Türkiye’nin insan kaynağına ve operasyonlarına duyulan güvenin bir göstergesi olması açısından mutluluk verici” şeklinde konuştu.


Hibya Haber Ajansı