Mirgün Cabas ünlü isimlere sordu: ‘Nasıl Gidiyor Karantina ?’

Mirgün Cabas ünlü isimlere sordu: ‘Nasıl Gidiyor Karantina ?’

Vakıf Katılım

Geçirdiğimiz izolasyon günleri, birbirimizden kopmayı değil uzaktan da olsa daha yakından bağlanmayı sağlayan araçlarla daha keyifli hale geliyor. Mirgün Cabas’ın ünlü isimlere telefonla bağlanarak karantina günlerini nasıl geçirdiklerini sorup dinleyicileri eğlenceli bir sohbete davet ettiği ‘Nasıl Gidiyor Karantina?’ şimdi Storytel’de yayında.

Mirgün Cabas’ın Storytel için hazırlayıp sunduğu yeni podcast serisi ‘Nasıl Gidiyor Karantina?’, farklı alandan birçok ünlü ismin karantinada vakitlerini nasıl geçirdiklerini ve bu süreçteki deneyimlerini dinleyenlerle paylaşıyor. Storytel’e her gün yeni bir isimle gerçekleşen sohbetin eklendiği ‘Nasıl Gidiyor Karantina?’ şimdiye kadar Erdil Yaşaroğlu, Can Kozanoğlu, Mert Fırat, Vedat Milor, Ruşen Çakır ve Ceylan Ertem’i konuk etti.

Mirgün Cabas yayına giren yeni podcast’i ‘Nasıl Gidiyor Karantina?’ ile ilgili şunları söyledi: ‘Corona virüs salgını hepimizi hazırlıksız yakaladı. Evlerimize kapandık ve ‘bu iş ne kadar sürecek’ diyerek beklemeye başladık. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama merak ettiğim bir şey daha var: Herkes ne yapıyor? Ne düşünüyor, işini gücünü yürütebiliyor mu? Nasıl vakit geçiriyor? Telefona sarıldım ve aramaya başladım’.

Kullanıcılar Storytel’e mobil telefonlarına yükleyecekleri uygulama üzerinden abone olarak ulaşabiliyorlar. Storytel aboneleri, Storytel kütüphanesindeki 1.800 Türkçe sesli kitabı, 65.000’in üzerindeki İngilizce sesli kitabı ve 50.000’in üzerindeki İngilizce e-kitabı sınırsızca dinleyebiliyor.


Hibya Haber Ajansı